Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Είδηση για πληρωμές από τις βροχοπτώσεις έφερε στη Βέροια ο Γ.Γ. του Υπουργείου

Έως 20/7 οι αποζημιώσεις - «Καμπανάκι» για τα «στέκια»
Στις εργασίες του 3ου Συνεδρίου για το Ροδάκινο που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 15/6 στη Βέροια, στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Ροδάκινου που διοργανώνεται το τριήμερο 15-16-17/6,
παραβρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αντώνογλου Νικόλαος. Στο χαιρετισμό του ο γενικός γραμματέας έφερε και την είδηση, πως μέχρι τις 20 Ιουλίου 2018 θα πραγματοποιηθούν οι πληρωμές των αποζημιώσεων για τις περσινές βροχοπτώσεις.
«Γίνεται μια προσπάθεια από το Υπουργείο, σύνδεσης του τουρισμού με την αγροφιατροφή. Το Φεστιβάλ και η δράση του ΤΟΒ είναι μια προσπάθεια ανάδειξης του τοπικού προϊόντος, είναι μια απόδειξη ότι αρχίζει να γίνεται συνείδηση στην περιοχή σας ότι θα πρέπει να προσέξουμε τον τουρισμό και εκεί να κατευθύνουμε τα ελληνικά ποιοτικά προϊόντα. Η γιορτή αυτή δεν αναδεικνύει μόνο τα προϊόντα, αλλά είναι μια ευκαιρία να αναδειχθούν τα προβλήματα, να γίνουν συζητήσεις και να  βρεθούν λύσεις».


Αναφερόμενος στα δυο βασικά θέματα που απασχολούν τους αγρότες της περιοχής μας, στάθηκε στις αποζημιώσεις και την παράνομη διακίνηση προϊόντων. 

Πληρωμές έως 20/7
Σχετικά με τις αποζημιώσεις είπε πως το Υπουργείο έχει φτάσει σε καλό σημείο και μέχρι τις 20 Ιουλίου θα καταβληθούν οι πληρωμές.
Να τελειώνουμε με τα "στέκια"
Σχετικά με την παράνομη διακίνηση, σύστησε σε όσους διακινούν παράνομα, ή από το χωράφι ή χωρίς παραστατικά, να το ξανασκεφτούν, γιατί θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις. «Είναι καιρός να τελειώνουμε με τα "στέκια"», είπε χαρακτηριστικά, προειδοποιώντας πως οι έλεγχοι γίνονται πλέον και μέσω των δυνατοτήτων που δίνει η τεχνολογία, κάτι που κάνει τον έλεγχο να περνάει «απαρατήρητος» από τους διακινητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ