Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πέθανε ο ηθοποιός Νίκος Χύτας

Σε ηλικία 64 ετών
«Εφυγε» από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής ο ηθοποιός Νίκος Χύτας. Ο Νίκος Χύτας έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στα 64 του χρόνια. Τον πρωτοείδαμε στο «Μινόρε της αυγής», το «Κάμπινγκ», συμμετείχε στα «Μυστικά της Εδέμ», «Σαν τα τρελά πουλιά». Είχε συμμετάσχει σε

πολλές παραγωγές μεταξύ των οποίων: «Μήδεια, Κρείσσων των Εμών Βουλευμάτων», «Το τρίτο στεφάνι», «Μαργαρίτα», «Σύνορα αγάπης», «Ο φάκελος Πολκ στον αέρα».


Συνεργάστηκε με τον Αντώνη Αντύπα στο Απλό Θέατρο για το «Τι είδε ο υπηρέτης» και με τον Μανούσο Μανουσάκη στην «Ποντικοπαγίδα». Στον κινηματογράφο συμμετείχε σε πολλές ταινίες, στο «Καραβάν Σαράϊ» του Τάσου Ψαρά,και τη διεθνή παραγωγή «Ο γιος του γείτονά μας», σε σκηνοθεσία Τ. Γιόγκερσεν. Όπως έλεγε, το μότο της ζωής ήταν «πάλευε και φέρε αποτελέσματα». «Ότι έχω φτιάξει μέχρι τώρα είναι αποτέλεσμα πολλής δουλειάς» σημείωνε με νόημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ