Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξέσπασε ο Κοντογιαννίδης: «Κόψτε την πιπίλα με τα Σκόπια»

Δυναμική παρέμβαση έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Παύλος Κοντογιαννίδης. Ο Βεροιώτης ηθοποιός αναφέρθηκε στην ονομασία των Σκοπίων και τόνισε χαρακτηριστικά πως θα πρέπει να σταματήσει η καραμέλα ότι 130 χώρες παγκοσμίως έχουν ονομάσει το συγκεκριμένο
κρατίδιο με το όρο «Μακεδονία». Όπως χαρακτηριστικά λέει το κάνουν αυτό, για εμπορικές και άλλες συναλλαγές και ότι είναι επισήμως ένα αβάπτιστο κράτος. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή του:


«Προς όλους τους ειδήμονες που μας πιπιλάνε συνέχεια ότι 130 χώρες έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια με την ονομασία Μακεδονία. Παραμύθια! Αν αυτό εθεωρείτο δεδομένο γιατί ζητούν την δική μας συγκατάθεση και δεν τελείωναν το θέμα; Απλά γιατί το όνομα αυτό το χρησιμοποιούν αυτές οι χώρες, ως μέσον εμπορικών και άλλων συναλλαγών διότι στην ουσία το κρατίδιο είναι επισήμως αβάπτιστο! Και με κάποιο όνομα έπρεπε να βάζουν τις υπογραφές τους στις διακρατικές συναλλαγές τους! Κόψτε την πιπίλα πανελίστες και άλλοι βολεμένοι βουλευτίστες! Την μεγάλη ευθύνη την φέρνει η Ελλάδα για το ποιο θα είναι το τελικό όνομα!

Υ.Γ. Δηλαδή εγώ τώρα από την κεντρική Μακεδονία που είναι η Βέροια, μπορώ να πάω στην «Βόρεια Μακεδονία» όπως φημολογείται ότι θα ονομαστούν οι Σκοπιανοί και να θεωρούμεθα ομοεθνείς και πατριώτες έως και γκαρντάσια; Απορία αγράμματου!!!

1 σχόλιο:

  1. Ἂν δὲν ἀποχωρήσῃ ἀπὸ αὐτὴν τὴν προδοτικὴ κυβέρνησι ὁ Καμμένος, θὰ εἶναι συνεργὸς καὶ συνένοχος τοῦ ἐγκλήματος._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ