Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι oδηγοί της Ημαθίας αγνοούν το κόκκινο φανάρι, 24 παραβιάσεις σε μια εβδομάδα

Το στοχευμένο πρόγραμμα «παράβαση της εβδομάδας», της Διεύθυνσης Τροχαίας της ΕΛ.ΑΣ. κατέγραψε πολλές παραβιάσεις ερυθρού σηματοδότη την τελευταία εβδομάδα στο νομό Ημαθίας. Παρά τα τσουχτερά πρόστιμα, οι πολίτες της Βέροιας, της Νάουσας και της Αλεξάνδρειας φαίνεται πως συνεχίζουν να
περνούν με κόκκινο, ρισκάροντας τη ζωή τους και των γύρω τους. Όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Τροχαίας, μέσα σε μια εβδομάδα βεβαιώθηκαν 24 παραβιάσεις ερυθρού σηματοδότη στην Ημαθία.


Πρωταθλήτρια η Αθήνα καθώς τα συνεργεία της Τροχαίας κατέγραψαν 99 παραβιάσεις ερυθρού σηματοδότη στα διάστημα 4-10 Ιουνίου. Ακολουθούν το Ηράκλειο όπου βεβαιώθηκαν 34 παραβιάσεις, η Άρτα (27), η Ημαθία (24), η Θεσσαλονίκης (23), οι Σέρρες (23) και η Φθιώτιδα (23).
Συνολικά ελέγχθηκαν 381 συνεργεία Τροχαίας, 2.191 οχήματα σε όλη τη χώρα. 


Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας. Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των χρηστών του οδικού δικτύου και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις, τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.

1 σχόλιο:

  1. Σαχλαμάρες. Στήνονται μὲ ἐπιτηδειότητα καὶ καταγράφουν γελοῖες «παραβάσεις» γιὰ εἰσπρακτικοὺς λόγους. Ὑπάρχουν πραγματικὰ στοιχεῖα γιὰ τὸ πόσα ἀτυχήματα/δυστυχήματα ὀφείλονται στὴν παραβίασι τοῦ ἐρυθροῦ σηματοδότη ἢ ἀνακοινώνει ὅ,τι νἆναι ἡ Ἀστυνομία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ