Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καρανίκας: «Σε μια χώρα σαν την Ελλάδα είναι λογικό να μιλάμε για προδοσία»

Στην υπεράσπιση της κυβερνητικής πολιτικής στο θέμα της ονομασίας του κράτους των Σκοπίων καθώς και των πρωτοβουλιών του πρωθυπουργού προς την κατεύθυνση αυτή, προχώρησε σήμερα Τετάρτη 13/06 ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας μέσα από τα
social media. Συγκεκριμένα ο κ. Καρανίκας επενέβη σε συζήτηση στην ομάδα που διατηρεί στο facebook το alexandreia-gidas.gr και αφορούσε το διάγγελμα του Έλληνα πρωθυπουργού για την αναγνώριση του κράτους των Σκοπίων με το όνομα «Βόρεια Μακεδονία», λέγοντας τα εξής:
«Πριν την χθεσινη συμφωνια ειχαμε 140 περιπου χωρες να αναγνωριζουν την γείτονα χωρα με το ονομᨻΜακεδονία». Αυτο ειχε καταφερει η Δεξια και οι εθνικιστες στην χωρα μας.

Με την χθεσινη συμφωνια τους βάλαμε:

1. να κατεβάσουν αγάλματα
2. να αλλάξουν ονόματα αεροδρομιων και εθνικών οδών
3. να αλλαξουν τα βιβλία τους
4. να αλλάξουν το σύνταγμα τους
5. να αλλαξουν ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ
6. να υπογράψουν ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
7. να στειλουν επιστολη σε ολα τα κρατη ωστε να τους αναγνωρίσουν ως Βορεια Μακεδονια

Σε μια χώρα σαν την Ελλάδα είναι λογικό να μιλάμε για προδοσία. Εδώ κάποιοι αντίστοιχης νοημοσύνης, προσπάθησαν να δολοφονήσουν το Βενιζέλο, δυό μέρες μετά την συνθήκη των Σεβρών που παραχώρησε στην Ελλάδα την Ανατολική Θράκη και την Σμύρνη. Τελικά, ο λαός με την ψήφο του, τους επιβράβευσε και ο Βενιζέλος έχασε τις επόμενες εκλογές. Ανέλαβαν οι φιλοβασιλικοί-συντηρητικοί και μεσα σε 2 χρονια φερανε την Μικρασιατικη Καταστροφή”.


3 σχόλια:

  1. Πριν την χθεσινή συμφωνία η χώρα αυτή ονομαζόταν διεθνώς FYROM ή ΠΓΔΜ ή Πρών Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας. Τώρα απλώς Βόρεια Μακεδονία. Δηλαδή ακόμη χειρότερα! Μακεδονία την ονόμαζαν ανεπίσημα οι ίδιοι που θα εξακολουθήσουν να την ονομάζουν έτσι και τώρα.
    Και δεύτερον: Είναι δυνατόν να συγκρίνουμε τη Συνθήκη των Σεβρών με την χθεσινή συμφωνία; Πείτε μου έστω και ένα κοινό σημείο ανάμεσα στις δυο συμφωνίες! Καμιά σχέση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟ.ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ