Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αντιπαράθεση στο Δημοτικό συμβούλιο Βέροιας για... τα μάτια του Κυριάκου

Πατσίκας - Βοργιαζίδης διασταύρωσαν τα ξίφη τους
Η ονοματολογία της ΠΓΔΜ και η χθεσινή συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ, μονοπώλησε για περισσότερο από μία ώρα τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας, με τον Δήμαρχο από τη μια να τη χαρακτηρίζει όχι καλή εξέλιξη,
ρίχνοντας όμως και ευθείες βολές στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την αντίδρασή του στη συμφωνία. «Κάποιοι προσπαθούν να μας κοροϊδέψουν. Καλώς ή κακώς δεν είναι κανένα από τα τρία μεγάλα κόμματα απέναντι, αλλά άλλοι το λένε με καθαρή φωνή και άλλοι προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από το δάχτυλό τους, όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που ξέρουμε ότι συμφωνεί αλλά προσπαθεί να πείσει ότι είναι απέναντι σε αυτό», σχολίασε ο δήμαρχος Βέροιας.  
Την απάντηση έδωσε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Ζήσης Πατσίκας: «Οι πολιτικοί άνδρες κρίνονται για αυτά που λένε και αυτά που πράττουν. Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ένα ξεκάθαρο Όχι στη συμφωνία. Και αυτό θα πράξει καταψηφίζοντας στη Βουλή. Εδώ δεν είμαστε για να... ψυχανεμιστούμε και να κάνουμε κουβέντες καφενείου». Και συνέχισε λέγοντας: «Ας μας φρεσκάρει τη μνήμη ο δήμαρχος, ποια είναι η θέση του. Γιατί δεν ακούσαμε κουβέντα για τον κ. Τσίπρα που έφερε τη συμφωνία, παρά μόνο για τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης!». 

Σε απάντηση προς τον δημοτικό σύμβουλο ο Δήμαρχος επανέλαβε τη θέση του, κατά της συνθέτης ονομασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ