Quantcast

http://picasion.com/

Κανένα θέμα με το νερό του Νοσοκομείου Νάουσας

Λανθασμένη εντύπωση δημιουργήθηκε την περασμένη εβδομάδα για την ποιότητα του νερού στο Νοσοκομείο Νάουσας, καθώς όπως ενημέρωσαν αναγνώστες του veriotis.gr, υπήρξαν προειδοποιητικές ανακοινώσεις για μη κατανάλωση από τις βρύσες του κτιρίου. Τι ακριβώς
συνέβη: Την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή οι ασθενείς ενημερώθηκαν από το προσωπικό και μέσω της ανακοίνωσης «Μην πίνετε νερό» που αναρτήθηκε σε διάφορα σημεία των εγκαταστάσεων του νοσοκομείου, ότι δεν πρέπει να καταλώσουν ποσότητες νερού.  

Μάλιστα διανεμήθηκαν συνολικά 280 λίτρα του πολυτιμότερου αγαθού σε ασθενείς, γιατρούς και νοσηλευτές εξαιτίας εργασιών υπερχλωρίωσης της δεξαμενής διοχέτευσης. Προς το παρόν επικράτησε ανησυχία, ωστόσο όπως ξεκαθάρισε η Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου Νάουσας, Ιωάννα Πέρβου, πρόκειται για μία διαδικασία που γίνεται ανά δύο χρόνια με σκοπό τον καθαρισμό του νερού από διάφορα μικρόβια. 

«Την περασμένη εβδομάδα προχωρήσαμε σε υπερχλωρίωση του νερού και επειδή απαγορεύεται η κατανάλωσή του μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία, προμηθεύσαμε με μπουκαλάκια εμφιαλωμένου νερού τον κόσμο και το προσωπικό ενώ βάλαμε και σχετικές προειδοποιήσεις σε όλο το κτίριο του Νοσοκομείου. Στις εργασίες συμμετείχε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία όπου με την πίεση μάνικας συνέβαλε στον καθαρισμό. Πάντως το νερό του νοσοκομείου είναι πεντακάθαρο, σύμφωνα με με ελέγχους που έχουμε πραγματοποιήσει και έχουμε στείλει στην ΥΠΕ» υπογράμμισε μιλώντας στο veriotis.gr η κ. Πέρβου.

Ανάλογη ανακοίνωση αναμένεται και τις επόμενες μέρες, οπότε και θα πραγματοποιηθεί καθαρισμός των βρυσών. Πάντως σύμφωνα με την κ. Περβού η διαδικασία θα διαρκέσει λίγες ώρες και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ