Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διάκριση Βεροιώτη εκπαιδευτικού σε διαγωνισμό συγγραφής

Τιμητική διάκριση και συγκεκριμένα τη 2η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό συγγραφής παραμυθιού με θέμα «Ως την άκρη του ονείρου» έλαβε το Δημοτικό σχολείο Τοιχιού Νομού Καστοριάς υπό την καθοδήγηση του Βεροιώτη εκπαιδευτικού Θεατρικής Αγωγής Χρήστου
Κυπαρισσόπουλου, κατάφερε να διακριθεί σε έναν Πανελλήνιο Διαγωνισμό. Οι μαθητές της Ε' και ΣΤ΄τάξης συμμετείχαν στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό συγγραφής παραμυθιού στον οποίο πήραν μέρος πάνω από 200 σχολεία απ' όλη την Ελλάδα ,ενώ υπερδεκαπλάσιος ήταν ο αριθμός των μαθητών και μαθητριών που συμμετείχαν δημιουργώντας τις δικές τους παραμυθιακές ιστορίες.  

Το παραμύθι των παιδιών και του δασκάλου τους κ. Κυπαρισσόπουλου με τίτλο «Ο Μετροσκεπαστής» πήρε τη 2η θέση στην κατηγορία του. Η τεχνική της δημιουργικής γραφής που ακολουθήθηκε από τους μαθητές αποτελεί εύρημα του Βεροιώτη παιδαγωγού το οποίο έχει ήδη παρουσιαστεί ως πρωτοποριακή μέθοδος εκμάθησης γραφής, ανάγνωσης και ανάλυσης ιστοριών σε μαθητικά συνέδρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ