Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Coffee Go»: Η τέλεια συντροφιά και αυτό το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι επιτέλους έφτασε και οι εξορμήσεις σε κοντινές παραλίες δειλά δειλά ξεκίνησαν. Όσο η θερμοκρασία θα ανεβαίνει, τόσο οι Βεροιώτες θα αναζητούν ανάσες δροσιάς με την παρέα ή την οικογένεια. Και αυτό το καλοκαίρι, το κύπελλο του του «Coffee Go» αναμένεται να γίνει το απαραίτητο αξεσουάρ τους στην παραλία, στα βουνά, στα ποτάμια και τα πλοία! 
Γιατί η μέρα μας, η εξόρμησή μας και οι διακοπές μας ξεκινούν από μια στάση στο μικρό πέτρινο σπιτάκι του «Coffee Go» για... ανεφοδιασμό! Τέλειος καφές, κρύες σοκολάτες, γρανίτες, δροσιστικά, πολύχρωμα και φρουτένια smoothies, λαχταριστά milkshakes και μεγάλη ποικιλία σε αλμυρά και γλυκά σνακ που θα σας συνοδεύσουν στο ταξίδι σας. Και το σημαντικότερο; Τα παραλαμβάνεις όλα με μια μόνο στάση, απαλλαγμένος από την κίνηση και το μποτιλιάρισμα της πόλης και χωρίς καν να σηκωθείς από το κάθισμα. Έρχονται στα χέρια σου από το παράθυρο του αυτοκινήτου σου!
Εσύ απέκτησε την κάρτα «Coffee Go»; Επειδή το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και οι εξορμήσεις μας θα είναι πολλές ακόμα αλλά και για εμάς που επιλέγουμε καθημερινά την ποιότητα, τη γεύση και την ευκολία του «Coffee Go» για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας όμορφα, το «Coffee Go» δημιούργησε για εμάς και την κάρτα μέλους. Τι προσφέρει η κάρτα μέλους; Στους 6 καφέδες που θα συμπληρώσετε, το «Coffee Go» σας κερνάει τον 7ο! Αποκτήστε την απλά, με ένα πέρασμα από το πιο... χαμογελαστό παράθυρο της Βέροιας! 

Θα το βρείτε στην Περιφερειακή οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ