Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τρία παιδιά μεταξύ των έξι νεκρών σε τραγικό δυστύχημα στην Εγνατία

Τραγικό θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη σήμερα το πρωί της Παρασκευής 8 Ιουνίου στην Εγνατία Οδό. Ένα ΙΧ αυτοκίνητο γεμάτο πρόσφυγες εξετράπη της πορείας του, έφυγε από τον δρόμο και προσέκρουσε στα βράχια. Το αυτοκίνητο έγινε μια άμορφη μάζα με την Πυροσβεστική υπηρεσία να
προσπαθεί να απεγκλωβίσει τους άτυχους μετανάστες μέσα από το όχημα. Έξι άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή στο δυστύχημα που έγινε στο ύψος της Καρβάλης, στο ρεύμα προς Καβάλα πριν το πρώτο τούνελ. Ανάμεσα τους και τρία παιδιά.

Με πολύ σημαντικά προβλήματα νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) δύο από τους τραυματίες του πολύνεκρου τροχαίου. Με βαριά κατάγματα και σπασίματα στη σπονδυλική στήλη νοσηλεύεται τρίτο άτομο στη Β' Χειρουργική Κλινική.


Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, Αναστάσιος Καρασαββόγλου, είπε: «Αρχικά, πέντε ήταν οι νεκροί, τρία παιδιά και δύο νέοι ενήλικες. Οι τραυματίες ήταν 11 και ο ένας απ' αυτούς, ενώ είχε μπει στο χειρουργείο, κατέληξε, επομένως συνολικά είναι έξι οι νεκροί» 

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους δέκα τραυματίες, αυτά που ισχύουν, επισήμανε ο κ. Καρασαββόγλου, είναι τα εξής: «Δύο απ΄ αυτούς νοσηλεύονται με πολύ σημαντικά προβλήματα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ένας με βαριά κατάγματα, σπασίματα στη σπονδυλική στήλη, στα χέρια, στο κεφάλι κλπ. στη Β' Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου Καβάλας και οι υπόλοιποι επτά (τρεις άνδρες, δύο έφηβοι και δύο γυναίκες) στην Α' Χειρουργική Κλινική με εκδορές, θλάσεις πολλαπλές κλπ. Τους κρατάμε στο νοσοκομείο για να τους φροντίσουμε και εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Ερωτηθείς σε ποιες από τις περιπτώσεις που προανέφερε υφίσταται κίνδυνος για τη ζωή τους, ο κ. Καρασαββόγλου επισήμανε ότι τέτοιο ενδεχόμενο υπάρχει για «τους δύο που είναι στη ΜΕΘ και τον ένα που βρίσκεται στη Β' Χειρουργική Κλινική», που είναι ενήλικες άνδρες.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ