Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Είδηση «ΒΟΜΒΑ»: Ανοίγει μαγαζάρα στο κέντρο της Βέροιας

Η επένδυση θα κοστίσει πάνω από 200.000 ευρώ
Τα πάνω - κάτω θα έρθουν το επόμενο χρονικό διάστημα στην επιχειρηματική ζωή της Βέροιας. Μεγάλος οικονομικός παράγοντας της Ημαθίας, για πρώτη φορά, μπαίνει δυναμικά στον χώρο εστίασης και θα ανοίξει ένα εκπληκτικό καφέ - μπαρ στο κέντρο της Βέροιας.
Η επιχείρηση θα στεγαστεί σ' έναν από τους κορυφαίους και... «γωνιακούς» χώρους και η επένδυση θα κοστίσει πάνω από 200.000 ευρώ.

Πρόκειται για μια παλιά καφετέρια που ξέσκιζε για πολλά χρόνια και θεωρείται αντικειμενικά το σημείο «κλειδί» της πόλης μας. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, οι αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί και αναμένονται οι τελικές υπογραφές. Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι θα «πάρει ζωή» ένα από τα πιο ιστορικά κτίρια της Βέροιας, που εδώ και πολλά χρόνια μαράζωνε και είχε αφεθεί στο έλεος του Θεού. Αν ισχύουν οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από το περιβάλλον του γνωστού επιχειρηματία, τότε μιλάμε για μια απίστευτη μαγαζάρα που θα καθηλώσει όχι μόνο τους ντόπιους, αλλά και το σύνολο των τουριστών που επισκέπτονται την πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ