Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μικροαπατεώνας προσπάθησε να «στήσει κομπίνα» με αυτοκίνητα

Στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας Βέροιας έπεσε χθες το απόγευμα ένας 30χρονος άνδρας, με την κατηγορία της απάτης. Ο δράστης, ελληνικής καταγωγής, προσπάθησε να στήσει «επιχείρηση» εκμετάλλευσης οχημάτων από παράνομες ανταλλαγές, με σκοπό να τα πουλήσει και να αποκομίσει τα κέρδη.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 30χρονος συνελήφθη χθες, όταν παριστάνοντας τον ιδιοκτήτη Ι.Χ, επισκέφθηκε συνεργείο αυτοκινήτων σε περιοχή της Βέροιας, ζητώντας να επισκευαστεί το όχημα που είχε πάρει από ανταλλαγή. Όπως αποδείχθηκε το Ι.Χ δεν του ανήκε, με αποτέλεσμα ο δράστης να συλληφθεί. Ο 30χρονος είχε αναπτύξει την παράνομή του δραστηριότητα το τελευταίο διάστημα, ωστόσο δεν είχε καταφέρει να απλώσει τα πλοκάμια του, καθώς ήταν η δεύτερη φορά που είχε εμφανιστεί σε συνεργείο αυτοκινήτων με όχημα που δεν ήταν δικό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ