Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αλέξανδρος + Ελένη: Ένας Βεροιώτικος γάμος με... άρωμα Κρήτης!

Ένας υπέροχος γάμος με έντονο το στοιχείο της Κρητικής παράδοσης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 στη Βέροια. Ο Αλέξανδρος Φραγκιουδάκης και η Ελένη Ιτούδη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώνοντας με την αγάπη τους την Κρήτη με τη Βέροια. Η Ελένη, απαστράπτουσα μέσα στο σαμπανιζέ νυφικό της, έφτασε στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης όπου εκτός από τον Αλέξανδρο, την υποδέχθηκαν αγόρια και κορίτσια ντυμένα με παραδοσιακές στολές της Κρήτης, ενώ στην κορυφή της σκάλας την περίμενε ο Αλέξανδρος, που τιμώντας την παράδοση, έριξε στους ώμους ένα λευκό κεφαλομάντηλο. Κουμπάρος του ζευγαριού ο καλός τους φίλος Παναγιώτης Μωραΐτης.
Μετά το μυστήριο, ακολούθησε δεξίωση στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον», όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν κρητικούς παραδοσιακούς χορούς από τα τμήματα του Συλλόγου Κρητικών Ημαθίας, καθώς και το γαμπρό, ως πρωτοχορευτή, να εκτελεί με δεξιοτεχνία τις φιγούρες, τα περίφημα «ταλίμια»
Ο φωτογραφικός φακός του Photo-Hasapetis ήταν εκεί, αποθανατίζοντας τις ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού, που θα τους ακολουθούν στη συνέχεια της κοινής τους ζωής. Αλέξανδρε και Ελένη να ζήσετε σαν τα ψηλά βουνά της Κρήτης! Δείτε φωτογραφίες:

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ