Quantcast

http://picasion.com/

Στις 23/5 η κλήρωση του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας - Δείτε τα 5 δώρα που διεκδικείτε!

Με το μήνυμα: «Ψωνίζω, Κερδίζω, Συμμετέχω στην Κλήρωση», αρκετοί καταναλωτές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου, στηρίζοντας την αγορά της Βέροιας και παράλληλα συμμετέχοντας στην κλήρωση πλούσιων δώρων. Οι καταναλωτές που έκαναν τα ψώνια τους στα
καταστήματα - μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, μπήκαν αυτόματα στην κλήρωση για μεγάλα δώρα. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 στη 1:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας. Οι τυχεροί θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς από την γραμματεία του Συλλόγου. Τα δώρα που θα κληρωθούν είναι τα παρακάτω:


1. Τριήμερο ταξίδι για δυο άτομα στο εξωτερικό, Σόφια -Φιλιπούπολη, προσφορά του τουριστικού γραφείου Vergina Travel Εμμανουλίδου Αναστασία κ Γλυκερία.

2. Ημερήσια εκδρομή για ένα άτομο, προσφορά του τουριστικού γραφείου Αλατσίδου Έλενα.

3. Μια διανυκτέρευση για δυο άτομα στο Ξενοδοχείο Όλγανος, προσφορά του Βασίλη Λυκοστράτη, η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για τρεις μήνες, εκτός Σαββάτου.

4. Μια δικτυακή Κάμερα ασφαλείας, προσφορά Τσιφλίδης security.

5. Μια τηλεόραση και ένα αρνί από τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ