Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μεγάλο deal στον χώρο των Σούπερ Μάρκετ «ψήνεται» στη Βέροια

Ανοίγουν άλλα δύο μεγάλα καταστήματα
Μεγάλες ανατροπές και εκπλήξεις έρχονται το επόμενο χρονικό διάστημα στον χώρο των Σούπερ Μάρκετ στη Βέροια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του veriotis.gr, συζητείται (έχουν δώσει τα χέρια λένε όσοι ξέρουν) μεγάλο deal μεταξύ δύο
πολύ σοβαρών επιχειρήσεων του χώρου, που μόλις ανακοινωθεί, θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις και θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της αγοράς.

Άνθρωπος που γνωρίζει απ' έξω και ανακατωτά, το οικονομικό γίγνεσθαι της Ημαθίας, μας ανέφερε χαρακτηριστικά πως η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών έχει κλειδώσει και ότι είναι θέμα ημερών ή και ωρών να πέσουν οι τελικές υπογραφές.

Η εν λόγω επένδυση θα φέρει ένα νέο brand στην πόλη, θα στοιχίσει πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ και θα αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης της περιοχής. Μάλιστα, στον στρατηγικό σχεδιασμό της νέας διοίκησης είναι και η δημιουργία δύο νέων και υπερσύγχρονων Σούπερ Μάρκετ, με ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Είναι ηλίου φαεινότερο πως το «ζεστό» χρήμα που θα πέσει στην αγορά της Βέροιας, θα φέρει νέες θέσεις εργασίας και πολλαπλά οφέλη για τους συνεργαζόμενους εμπόρους της περιοχής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ