Quantcast

http://picasion.com/

Με άρωμα Βέροιας, η Παοκτσήδικη εκστρατεία στο Ο.Α.Κ.Α.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κάθοδος των φανατικών οπαδών του ΠΑΟΚ με λεωφορεία για τον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ. Το κομβόι άρχισε από το πρωί με τα πρώτα λεωφορεία να έχουν φτάσει αυτήν την στιγμή περίπου στα διόδια των Αφιδνών. Η Αστυνομία, υπολογίζει πως περίπου 200
λεωφορεία ξεκίνησαν από τη Βόρεια Ελλάδα, ενώ για να μην υπάρξει κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Εθνική Οδό τα οχήματα κινούνται ανά 30 περίπου και μεταξύ τους υπάρχουν μεγάλα κενά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, συνολικά πάνω από 200 άτομα από την Ημαθία ταξιδεύουν για την πρωτεύουσα. Μεταξύ των ένθερμων υποστηρικτών του ΠΑΟΚ υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Αυτό όμως που έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση είναι η ανυπομονησία των φιλάθλων, οι οποίοι δεν έχουν σταματήσει ούτε λεπτό να τραγουδούν και να ζητωκραυγάζουν ακόμα και εντός των λεωφορείων. Το σύνθημα «ΠΑΟΚ ΟΛΕ» δονεί τα οχήματα στην Εθνική Οδό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ