Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Καρφώνει» τα γαλάζια στελέχη ο Κωστόπουλος: «Πού ήταν στις εκδηλώσεις της εργατικής Πρωτομαγιάς;»

Άρχισαν τα όργανα και η αντιπαράθεση ενόψει εκλογών
Μια δήλωση που θα συζητηθεί έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Τάσος Κωστόπουλος. Ο συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας διερωτήθηκε που ήταν τα τοπικά στελέχη της ΝΔ κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων για την εργατική Πρωτομαγιά. Μάλιστα, τους χαρακτηρίζει ως εξαφανισμένους και ότι στις επόμενες εθνικές εκλογές, ο λαός θα τους στείλει και πάλι στην αντιπολίτευση. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή του:

«Χθες γιορτάστηκε η εργατική πρωτομαγιά, όχι μόνο στη Βέροια, αλλά και σ΄όλο τον κόσμο. Υπάρχει ένα κόμμα στην ελληνική επικράτεια που «σκοτώνετε» για τα δικαιώματα των εργαζόμενων, των εμπόρων κλπ. Που διαρρηγνύει τα ιμάτια του για τα εισοδήματα του κόσμου, για τις συντάξεις που θα φέρει το αφορολόγητο που, που, που... 

Όμως, δεν είδαμε κανένα από τα πολυφωτογραφιζόμενα στελέχη του σ΄αυτές τις συγκεντρώσεις. Όπως δεν είδαμε πλην ελαχίστων εργατοσυνδικαλιστών ή αγροτοσυνδικαλιστών. Κανένα στέλεχος ούτε για τα μάτια του κόσμου. Που ήταν χθες τα στελέχη της ΝΔ; Σε ποια εκδήλωση για την πρωτομαγιά πήγανε και δεν τους είδαμε; Και να σκεφτεί κανείς ότι υπήρχαν δημοσιογράφοι για να αποθανατίσουν την αφεντιά τους.

Εξαφανισμένα, γιορτάζανε την χορτολιβαδική πρωτομαγιά, με κατσικάκια στη σούβλα και μπιφτέκια στην σχάρα. Μέχρι εκεί φτάνει το ψεύτικο ενδιαφέρον τους. Έτσι για να καταλαβαίνει ο κόσμος με ποιους έχει να κάνει. Αυτά είναι ψιλά γράμματα γι΄αυτούς, Σιγά μην νοιάστηκαν για τα προβλήματα του κόσμου. Αυτοί μόνο για την εξουσία, μόνο για να μπουν για ακόμη μια φορά στην μαρμίτα. Γι΄αυτό και στις εκλογές πάλι θα τους βάλει ο ελληνικός λαός στη θέση που κατέχουν και σήμερα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ