Μπαρτζώκας για Γενοκτονία-Σκοπιανό: Δεν ξεχνάμε - Δεν θα επιτρέψουμε άλλες εθνικές τραγωδίες

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τα εθνικά
Επιτίθεται στην κυβέρνηση για τα εθνικά μας θέματα ο Τάσος Μπαρτζώκας, τόσο με αφορμή την σημερινή ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, όσο και με την επικαιρότητα του θέματος των Σκοπίων και τις πρόσφατες πληροφορίες για υποχώρηση από τις Εθνικές θέσεις και διαπραγμάτευση του ονόματος “Μακεδονία του Ίλιντεν”. Δείτε τι ανέφερε ο Τάσος Μπαρτζώκας σε διαδοχικές αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα:

«Η άσβεστη μνήμη του στυγερού εγκλήματος της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου είναι η μεγαλύτερη τιμωρία των Τούρκων σφαγέων που τη διέπραξαν.

Αλλά και ταυτόχρονα ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα επιτρέψουμε άλλες εθνικές τραγωδίες...»

«Είναι ανατριχιαστικό και μόνο το άκουσμα ότι ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός πρότεινε στον Πρωθυπουργό των Ελλήνων το όνομα “Μακεδονία του Ίλιντεν”.

Είναι ανατριχιαστικό και μόνο το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός των Ελλήνων το δέχτηκε ως πρόταση και δεν διέκοψε την ίδια στιγμή κάθε συνομιλία!

Φτάνει πια! Η Επανάσταση του Ίλιντεν ήταν η επανάσταση των Σλάβων και των Βουλγάρων για να κάνουν δική τους τη Μακεδονία ως το Αιγαίο, τον τόπο μας, την Αλεξάνδρεια, τη Βέροια, την Νάουσα, τη γη την ελληνική!

Ζουν ακόμα τα εγγόνια αυτών που πολέμησαν στο Βάλτο και έδωσαν το αίμα τους για μία ελεύθερη κι ελληνική Μακεδονία!

Φτάνει πια η υποχώρηση στις αλυτρωτικές διαθέσεις των Σκοπιανών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ