Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γκίμας: «Να κλείσουμε με νίκη και με όλους εσάς στο γήπεδο για να γιορτάσουμε»

Την ομάδα του Πρωτέα Γρεβενών υποδέχεται αύριο Κυριακή η ανδρική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το συγκρότημα του Δημήτρη Γκίμα, έχοντας πετύχει τους στόχους της φετινής χρονιάς, θέλει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με νίκη. Ο
αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 και διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Πετανίδου και Καρκαλέτσης. 

Κάλεσμα στον κόσμο να προσέλθει την Κυριακή στο γήπεδο, φορώντας μια κόκκινη μπλούζα, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την άνοδο, απηύθυνε στις δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γκίμας: «Φτάσαμε αισίως στο τέλος της χρονιάς. Έχοντας επιτύχει τους στόχους μας δυο αγώνες πριν το τέλος θέλουμε δυο πράγματα. Πρώτα απ' όλα να κλείσουμε νικηφόρα τη χρονιά απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και έπειτα να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει να γιορτάσει μαζί μας.
Για μια ακόμη φορά να ζητήσουμε τη μέγιστη δυνατή παρουσία των φίλων μας και ειδικά των νεαρών αθλητών μας ώστε να δημιουργηθεί μια θερμή ατμόσφαιρα που θα σηματοδοτήσει αυτό το νέο ξεκίνημα της ομάδας μας. Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή φορώντας όλοι κόκκινη φανέλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ