Τρίτο κουδούνι για το «Veria Dance 2018»

Χτύπησε το τρίτο κουδούνι για το Veria Dance 2018. Το μεσημέρι της Πέμπτης πραγματοποιήθηκαν τα Veria Dance Seminars, σεμινάρια κλασσικού και σύγχρονου χορού από τον Daniel Lommel και το Θανάση Σολωμό αντίστοιχα. Σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής. Τη σκυτάλη πήρε το Veria Dance Gala με χορογραφίες από τις
Σχολές Χορού της Βέροιας αλλά και από όλη την Ελλάδα, ενώ το πρόγραμμα άνοιξε η ομάδα χορού του χοροθεάτρου ΑΕΝΑΟΝ με τη χορογραφία του Daniel Lommel «Baroque είπατε;».
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό των συνδιοργανωτών και συγκεκριμένα του Προέδρου του Δικτύου Διαχείρισης Πολιτισμού κ. Αχιλλέα Λέρα, ο οποίος ευχαρίστησε την ΚΕΠΑ και το Δήμο Βέροιας για την άψογη συνεργασία, καθώς επίσης και το κοινό της Βέροιας για την θερμή υποδοχή που επιφυλάσσει κάθε χρόνο στη διοργάνωση. Ακολούθησε παρουσίαση των συμμετεχόντων και απονομή τιμητικών διπλωμάτων. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Διευθυντής της ΚΕΠΑ κ. Γιάννης Καμπούρης, ο οποίος μίλησε για την σταθερά ανοδική πορεία του θεσμού και την προστιθέμενη αξία που προσφέρει στον πολιτισμό της πόλης και της περιοχής. 
Η κ. Ντίνα Τριανταφύλλου εκπρόσωπος της Φλόγας Ημαθείας ευχαρίστησε τόσο τις σχολές και τους μαθητές που συμμετείχαν στη διοργάνωση καθώς επίσης και όλο τον κόσμο που σταθερά στηρίζει τη Φλόγα με κάθε τρόπο. Το κοινό έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την παράσταση, ενώ το παρατεταμένο χειροκρότημα γέμισε ικανοποίηση μικρούς, μεγάλους, ερασιτέχνες και επαγγελματίες χορευτές.

Σήμερα Παρασκευή 2 Μαρτίου και ώρα 13:00 μ.μ. θα γίνει στο Χώρο Τεχνών Βέροιας η Τελετή Έναρξης του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Χορού «Veria Dance Competition 2018» και στις 14:00 αρχίζει η πρώτη φάση των Ημιτελικών. Το κοινό θα μπορέσει να παρακολουθήσει τους Τελικούς στην ηλικιακή κατηγορία 12 ετών και άνω σε όλα τα είδη χορού, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 3 Μαρτίου στις 17:00 μ.μ. και τους Τελικούς στην ηλικιακή κατηγορία 7-12 ετών σε όλα τα είδη χορού την Κυριακή 4 Μαρτίου που ξεκινούν στις 12:30 μ.μ.. Η είσοδος για το κοινό στους Τελικούς είναι ελεύθερη. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και οι τελετές απονομής των βραβείων θα γίνουν μία ώρα μετά τη λήξη των τελικών, όπου θα απονεμηθούν και οι υποτροφίες στους διακριθέντες χορευτές.Δημοφιλείς αναρτήσεις