Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θρίαμβος της Team Sidiropoulos Α.Σ. «Μακεδών» στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών

Δυναμικό αγωνιστικό παρών έδωσε ο Α.Σ. «Μακεδών» Βέροιας - Μελίκης - Λευκαδίων στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών, που διοργανώθηκε υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών και της Κεντρικής Περιφέρειας Μακεδονίας, στις 3 και 4 Μαρτίου στο ΔΑΚ Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη. Η dream team
Sidiropoulos σάρωσε στην κυριολεξία τους αντιπάλους της, αφού κατάφερε και τους έβαλε στο καναβάτσο. Ο απολογισμός του αγώνα χαρακτηρίζεται θρίαμβος, καθώς οι 6 σκληροί μαχητές, Βαλάντης Παυλίδης, Διονύσης Τσανασίδης, Γρηγόρης Σουγιουλτζής, Μικέλ Νέλα, Μανώλης Φραγκούλης και Κώστας Κακαγιάννης, κατάφεραν σχεδόν το απόλυτο, 5 χρυσά μετάλλια και 1 αργυρό μετάλλιο. 
Ο προπονητής του ΑΣ Μακεδών Γιάννης Σιδηρόπουλος και ο βοηθός προπονητή Αντώνης Κατσουγιανόπουλος, συγχαίρουν όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους και την πολύ καλή τεχνική και δυναμική εμφάνιση που έκαναν, δηλώνοντας παράλληλα πολύ υπερήφανοι για τους αθλητές τους. Η επιτυχία τους αυτή, όπως ανεφέρουν, είναι η μεγάλη απόδειξη για το πόσο καλή δουλειά γίνεται στο Σωματείο που χτίζει πρωταθλητές.













ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ