Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στις 7 Ιουλίου ο γάμος Γιαννόπουλου + Παναγιώταρου - Πάνω από 50 Βεροιώτες στην στέψη

Μπορεί στο «My Style Rocks» να κέρδισε η Ραμόνα Βλαντή, ωστόσο για πολλούς η μεγάλη νικήτρια επί της ουσίας ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Το γνωστό μοντέλο, τρέχοντας με τις προετοιμασίες του ανοιχτού γάμου του, εμφανίστηκε βιαστικό στους αθηναϊκούς δρόμους φορώντας sexy πουά σύνολο και κόκκινα ψηλοτάκουνα. Η όμορφη Αλεξάνδρα θα
παντρευτεί στις 7 Ιουλίου με τον αγαπημένο της Αριστομένη Γιαννόπουλο, γνωστό πλαστικό χειρουργό από τη Βέροια, σε κτήμα στο Τατόι. Παρότι το ζευγάρι έχει μια κάποια διαφορά ηλικίας, ο έρωτάς του είναι μεγάλος και συγκατοικεί ήδη σε ένα υπέροχο τετραώροφο σπίτι.
Η πρώην παίκτρια του reality μόδας του ΣΚΑΪ έχει βρει μάλιστα το πριγκιπικό νυφικό της και φιλοδοξεί να αφήσει άφωνους τους καλεσμένους της. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του veriotis.gr το ερωτευμένο ζευγάρι θα περάσει τις γιορτές του Πάσχα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, προκειμένου η όμορφη Αλεξάνδρα να γνωρίσει καλύτερα τα πεθερικά της, ενώ θα μοιραστούν δεκάδες προσκλητήρια σε φίλους και συγγενείς. Πηγή που βρίσκεται πολύ κοντά στο οικογενειακό περιβάλλον του πετυχημένου πλαστικού χειρουργού, μας αποκάλυψε πως πάνω από 50 Βεροιώτες στις 7 Ιουλίου θα μεταβούν στην Αθήνα για να δούνε από κοντά την στέψη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ