Quantcast

http://picasion.com/

Ολοκληρώθηκαν οι ενημερωτικές συναντήσεις του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι ενημερώσεις που πραγματοποίησε το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με Συλλόγους Γονέων - Κηδεμόνων και εκπαιδευτικών των Νηπιαγωγείων της Βέροιας. Γονείς και νηπιαγωγοί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τη
λειτουργία και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου, το οποίο στηρίζει πλέον, όχι μόνο τη γυναίκα θύμα βίας, αλλά και κάθε γυναίκα που βιώνει οποιουδήποτε είδους κοινωνικό αποκλεισμό (άνεργη, μονογονέα, πρόσφυγα, μετανάστρια, ΑμεΑ).
Συζητήθηκε ένα πλήθος θεμάτων, άμεσα συνδεδεμένων με την οικογένεια και τις σχέσεις που αναπτύσσονται μέσα σ’ αυτή, ευαισθητοποιώντας γονείς και εκπαιδευτικούς, οι οποίοι παρευρέθησαν. Η εν λόγω δράση/Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο). Το επιστημονικό προσωπικό του ΣΚ Βέροιας ευχαριστεί θερμά τους προέδρους συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Νηπιαγωγείων της Βέροιας (5ο, 6ο, 9ο, 12ο) καθώς και τους συλλόγους εκπαιδευτικών για τη συνεργασία και συμμετοχή τους στο εν λόγω πρόγραμμα.

Το ΣΚ Βέροιας είναι δίπλα σε κάθε γυναίκα προσφέροντας της Συμβουλευτική και ολοκληρωμένη Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη αλλά και υπηρεσίες Νομικής Συμβουλευτικής και Πληροφόρησης με σκοπό τη διαχείριση και αντιμετώπιση του εκάστοτε αιτήματος/προβλήματος.

Οι Υπηρεσίες παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ
Ωράριο Λειτουργίας: 08:00 - 16:00
Διεύθυνση: Καπετάν Άγρα 3Α
Τηλ. Επικ.: 23310 65304
e-mail: isotita@veria.gr




ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ