Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Σόνια Θεοδωρίδου γίνεται... Cat(s)

Μια ξεχωριστή στροφή στην καριέρα της, θα επιχειρήσει η διεθνούς φήμης βεροιώτισα σοπράνο, Σόνια Θεοδωρίδου, ερμηνεύοντας έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε διάσημο μιούζικαλ του παγκόσμιου ρεπερτορίου. Πρόκειται για το γνωστό μιούζικαλ Cats του Andrew Lloyd Webber, που θα ανέβει από το το «Θέατρον» του Κέντρο Πολιτισμού
«Ελληνικός Κόσμος», σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μαλισσόβα, διεύθυνση ορχήστρας του Αλέξιου Πρίφτη και σε απόδοση κειμένου από τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο. Μια παράσταση μεγάλων προδιαγραφών, στην οποία τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα έχουν η Σόνια Θεοδωρίδου (στο ρόλο της Grizabella) και ο Κώστας Αρζόγλου (στο ρόλο του Gus). 

Το Cats eίναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μιούζικαλ του κόσμου, που το 2018 έγινε 70 χρόνων και έχει στο βιογραφικό του 13 διαφορετικές βερσιόν, k;aue mia ανά χώρα παρουσίασης. Το ;ergo και οι συντελεστές του έχουν κερδίσει αναρίθμητα βραβεία, ανάμεσά τους και βραβείο Tony για το καλύτερο μιούζικαλ. Η λονδρέζικη παραγωγή του West End παίζονταν χωρίς διακοπή επί 21 χρόνια, ενώ στο Broadway της Νέας Υόρκης η παράσταση παίζονταν επί 18 χρόνια. Το 2016 το μιούζικαλ Cats έγινε το τέταρτο μακροβιότερο σόου στην ιστορία του Broadway και το έκτο στην ιστορία του West End.
Ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά σημεία της πλοκής του έργου, μαζί με το διάσημο act του «κυρίου Μεφιστοφελή», είναι και η μπαλάντα Memory, την οποία θα ερμηνεύσει η Σόνια Θεοδωρίδου και ήδη προδικάζεται η επιτυχία της και ως ένα single με τη μοναδική χροιά της βεροιώτισσας σοπράνο. Κι έτσι, η διάσημη Σόνια πέρα από μια εκπληκτική Elvira στο Don Giovanni, εκτός από μια συναρπαστική Mimi στο La Boheme και εξαίσια Gilda στο IL Rigoletto, όπως και επική ως Cleopatra στο Giulio Cesare, ως εκθαμβωτική Violetta στο La Traviata ή Τζουλιέτα στη γνωστή ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας μέσω του έργου I Capuletti e i Montecchi, έρχεται τώρα να χρωματίσει μελωδίες, ως μια γκλάμουρους γάτα που τη λένε… Grizabella !!! 

Με την πρεμιέρα του να έχει προγραμματιστεί για τις 25 Απριλίου, στον φιλόξενο χώρο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, στον Ταύρο (Αθήνα), η παράσταση αναμένεται συγκλονιστική και η Σόνια Θεοδωρίδου φαίνεται πως ξέρει να γράφει ιστορία, τολμώντας καινοτομίες, που μπορεί κάποιος να καταφέρει, μόνο εάν διαθέτει μια καλλιτεχνική δομή, σαν τη δική της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ