Quantcast

http://picasion.com/

Χρυσοχοΐδης Vs Τσιμτσιλή για φρουρά στις συζύγους του: «Ζω με δανεική ζωή»

Με υποτιμητικό τρόπο μίλησε στην παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμιτσιλή ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με αφορμή τα σχόλια του Δήμου Βερύκιου στην εκπομπή «Happy Day» για δύο θέματα. Το ένα θέμα αφορούσε σε ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικής παρακολούθηση των συνόρων στον Έβρο, που είχε αγοραστεί από την κυβέρνηση
Καραμανλή, αλλά και για τις τρεις συζύγους πρώην υπουργού, οι οποίες φυλάσσονται με αστυνομικούς της ελληνικής αστυνομίας.

Ο πρώην υπουργός, παρεμβαίνοντας στην εκπομπή, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είπατε, κυρία Τσιμτσιλή, με απαράδεκτο τρόπο πρέπει να σας πω: “Ρωτήστε να μάθετε ποιος είχε τρεις συζύγους”», κατηγορώντας την για λαϊκισμό.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον διέκοψε και ανέβασε περαιτέρω τους τόνους, λέγοντας: «Καταρχήν, δεν μου αρέσει ο χαρακτηρισμός, δεν τον αποδέχομαι και σας τον επιστρέφω. Όταν ακούγεται μια είδηση, μένουμε στην ουσία της είδησης. Δεν νομίζω να με χαρακτηρίζει η αγένεια ή ο απαράδεκτος τρόπος. Εγώ δεν λογοδοτώ στον ελληνικό λαό. κύριε Χρυσοχοΐδη, λογοδοτώ στον σύζυγό μου και τον εργοδότη μου»! Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανταπάντησε: «Αφήστε αυτόν τον τρόπο δημοσιογραφίας, σας παρακαλώ πολύ».

Τότε παρενέβη ο Δήμος Βερύκιος και κάλεσε τον πρώην υπουργό να μιλήσει επί της ουσίας. «Πάμε επί της ουσίας. Ως πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης, ως ένας πολιτικός που έδωσα και τη ζωή μου ακόμα -ζω με δανεική ζωή από κάποιον συνεργάτη μου και φίλο μου, επιχείρησαν δύο φορές να με εκτελέσουν-, νομίζω ότι την ώρα που έχω ανάγκη από αυτή την ασφάλεια, τη δικαιούμαι και τη δικαιούμαι νόμιμα. Όπως υπηρέτησα τη Δημοκρατία, έτσι κι αυτή έχει ένα χρέος απέναντί μου, τίποτε παραπάνω» απάντησε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

«Όσον αφορά γι’ αυτό που ακούστηκε για έναν υπουργό με τρεις συζύγους. Δεν το διαψεύδω απλώς, το απορρίπτω ως ένα απαράδεκτο επιχείρημα!» πρόσθεσε.

Μετά το τέλος της τηλεφωνικής επικοινωνίας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνέχισε να είναι φανερά εκνευρισμένη και ανέφερε: «Συγχωρούμε το προσβλητικό του ύφος λόγω της συναισθηματικής του φόρτισης. Κι εγώ είμαι μια γυναίκα 7,5 μηνών και ταράζομαι κι έχω ταχυκαρδία αυτή τη στιγμή, για να στο πω κι έτσι. Να λαϊκίσω κι εγώ»;


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ