Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γκαβαϊσές: «Χωρίς λεφτά, δεν γλιτώνεις»

Ανδρώθηκε και γεννήθηκε στο γήπεδο της Βέροιας. O πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Γκαβαϊσές, αναφέρθηκε στους λόγους, που σύμφωνα με τον ίδιο, η ομάδα της Ημαθίας οδηγήθηκε στη διάλυση. «Η όλη ιστορία ξεκινά από τον κ. Καρυπίδη. Τουλάχιστον, ο κ. Αρβανιτίδης την είχε σε κατάσταση παρόμοια με τις όμοιες της, όταν και πάλευε δηλαδή για τη σωτηρία. Ουσιαστικά, η επιλογή του κ. Καρυπίδη να την εγκαταλείψει, έπαιξε τον πλέον καταλυτικό ρόλο, ώστε να οδηγηθούμε στην απόφαση διάλυσης.

Η Βέροια είναι το θύμα του Αρη. Ηταν επιλογή του κ. Καρυπίδη να την αφήσει στο έλεος του Θεού. Αφεντικό της Βέροιας ήταν ο Καρυπίδης. Αυτή είναι η αλήθεια. Ο Παπαδόπουλος είναι, επίσης θύμα, καθώς, πλέον, χρωστά κάποια εκατομμύρια.

Από πέρσι είχε εγκαταλειφθεί η Βέροια. Από την Α’ εθνική ακόμη. Βέβαια, τη φετινή σεζόν, στη Β’ εθνική ξεβρακώθηκε τελείως. Φτάσαμε στο σημείο να μην πληρώνεται το ρεύμα στο γήπεδο και να μη γίνονται πληρωμές. Χωρίς λεφτά, δεν γλιτώνεις. Βλέπετε και την κατηφόρα του Παναθηναϊκού. Η Βέροια πρέπει να στηθεί από την αρχή, αρκεί να υπάρχουν άνθρωποι, για να την οδηγήσουν. Ας κοιτάξουμε το νομικό κομμάτι, γιατί θεωρώ ότι θα είναι δύσκολη ακόμη και η συμμετοχή της στη Γ’ εθνική. Ισως πρέπει να ξεκινήσει από τα τοπικά. Από το μηδέν, από την αρχή… Αλλωστε, πρέπει να δούμε το μέλλον. Αυτό μετρά πλέον. Πρέπει να στηριχθεί στις δυνάμεις της. Ισως πρέπει να βρεθεί και κάποιος επιχειρηματίας, όπως ο κ. Αρβανιτίδης για παράδειγμα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ