«'Εξωση» για Βεσυρόπουλο και Αντωνίου - Τι συνέβη με το ξενοδοχείο που διαμένουν στην Αθήνα;

Μια απρόσμενη εξέλιξη περίμενε τους δύο Βουλευτές Ημαθίας Απόστολο Βεσυρόπουλο και Χρήστο Αντωνίου. Πιο συγκεκριμένα, το επίδομα ενοικίου των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών, που έχει έρθει στην επιφάνεια λόγω της υπόθεσης Αντωνοπούλου, φέρνει στο φως της επικαιρότητας και ένα άλλο θέμα: Αυτό της διαμονής των βουλευτών σε ξενοδοχεία
του κέντρου, το οποίο η Βουλή θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους επόμενους μήνες. Ξενοδοχεία του κέντρου στα οποία διαμένουν οι βουλευτές, είτε έχουν διακόψει τις συμβάσεις τους με τη Βουλή και έχουν ζητήσει από τους βουλευτές να αποχωρήσουν, είτε με επιστολές ανακοινώνουν πως αυτό θα συμβεί τους επόμενους μήνες.

Είναι χαρακτηριστική η επιστολή του ξενοδοχείου «Caravel» προς τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής, με την οποία ανακοινώνει ότι από 1ης Μαΐου οι 36 βουλευτές (ανάμεσά τους και οι δύο πολιτικοί από την Ημαθία) που βρίσκονται στο «Caravel» θα πρέπει να εγκαταλείψουν τα δωμάτιά τους. 

Η πλήρης λίστα των βουλευτών που διαμένουν στο Caravel και πρέπει να φύγουν την 1η Μαΐου είναι η ακόλουθη: Αναστασιάδης Σάββας, Χρήστος Αντωνίου, Ευαγγελία Βαγιονάκη, Γιώργος Βαγιωνάς, Σωκράτης Βαρδάκης, Θανάσης Βαρδαλής, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Σωτηρία Βλάχου, Παναγιώτα Βράντζα, Στέργιος Γιαννάκης, Βασίλειος Γιόγιακας, Ιωάννης Δελής, Νικόλαος Ηγουμενίδης, Μανώλης Θραψανιώτης, Αχμέτ Ιλχάν, Θανάσης Καββαδάς, Ηλίας Καματερός, Γιάννης Καραγιάννης, Απόστολος Καραναστάσης, Βασίλης Κόκκαλης, Μανώλης Κόνσολας, Γιώργος Λαζαρίδης, Σπύρος Λάππας, Μουσταφά Μουσταφά, Κωνσταντίνος Μπαργιώτας, Ανδρέας Ξανθός, Γιώργος Παπαφιλίππου, Δημήτρης Ρίζος, Γιάννης Σηφάκης, Χρήστος Σιμορέλης, Κώστας Σπαρτινός, Κώστας Στεργίου, Μανώλης Συντυχάκης, Θεοδώρα Τζάκρη, Μερόπη Τζούφη, Βασίλης Τσίρκας.

Αυτό συμβαίνει λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης που θα έχει το κέντρο της Αθήνας τους επόμενους μήνες και επειδή τα ξενοδοχεία προτιμούν την αυξημένη χρέωση που θα έχει το κάθε δωμάτιο για τους τουρίστες, σε σχέση με τη μειωμένη χρέωση που έχει συμφωνήσει με τη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βουλευτές έχουν ήδη αποχωρήσει από άλλα ξενοδοχεία με τα οποία είχε κάνει σύμβαση η Βουλή και τα οποία είναι το «Athens Plaza», το «Ηλέκτρα», το «Αμαλία» και το «Τιτάνια».

Δημοφιλείς αναρτήσεις