Δείτε τα ζώδια της εβδομάδας 12-18 Μαρτίου

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Μία εβδομάδα με Νέα Σελήνη και πολλές αλλαγές και ευκαιρίες, μόλις έφτασε! Ποια ζώδια θα έχουν επιτυχίες; Ποια θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξετε; Ποια είναι τα «Πρέπει» και τα «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας; Οι πλανήτες αυτήν την εβδομάδα, θα είναι ευνοϊκοί απέναντί σας; Θα

σας δώσουν ευκαιρίες να εκπληρώσετε τους στόχους σας; Δείτε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 12 έως 18 Μαρτίου:

♈ Κριός

Γενικά


Αυτή την περίοδο προσπάθησε να έχεις μια πιο προσγειωμένη άποψη για τους ανθρώπους και τα πράγματα αγαπητέ Κριέ. Μην στεναχωριέσαι υπερβολικά για τη συμπεριφορά των άλλων. Και κυρίως, όταν δεν μπορείς να βρεις κάποια δικαιολογία για αυτή τη συμπεριφορά. Ζήσε τη δική σου ζωή και άσε τους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου η σχέση σου θα πάει μια χαρά και ο ερωτισμός σου για άλλη μια φορά θα καταπλήξει το ταίρι σου. Μπορείς να μιλήσεις και για την πορεία της σχέσης σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις τίποτα στην ζωή σου μην κάθεσαι. Άλλαξε λίγο την τακτική σου και το ταίρι που θέλεις σου εγγυώμαι ότι θα το βρεις πολύ γρήγορα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν αρκετά και εσύ θα βρίσκεσαι στην καλύτερη φάση της δημιουργίας σου. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να ξεκαθαρίσεις θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούν στην δουλειά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο αλλά πρέπει να περιορίσεις λίγο τα έξοδα σου γιατί σε έχει πιάσει πάλι η μανία της κατανάλωσης.

♉ Ταύρος

Γενικά

Η εβδομάδα σου θα είναι καλή αγαπητέ Ταύρε. Για να μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια θέματα που μέχρι τώρα σε απασχολούν φρόντισε να μην τα κάνεις όλα μαζί. Βάλε ένα καλύτερο προγραμματισμό ώστε να σταματήσεις να αγχώνεσαι από τις καθημερινές σου δραστηριότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αυτή την εβδομάδα. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να δοθούν πολύ καλές λύσεις σε θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στην σχέση. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι το πλανητικό σκηνικό σου δίνει πολύ καλές επιρροές ώστε να βρεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την περίοδο μην κάνεις τίποτε για να αλλάξεις την δουλειά σου. Πέρασε ουδέτερα χωρίς πολλές κουβέντες και προπάντων μην πάρεις καμία απόφαση που αφορά την δουλειά σου για αργότερα. Κάποια γεγονότα που θα συμβούν μην δώσεις σημασία γιατί θα είναι τελείως περαστικά. Τα οικονομικά σου θέματα που σε προβληματίζουν θα βγουν στην επιφάνεια. Απόφυγε να κάνεις έξοδα και να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Είχες το τρέξιμο και το άγχος αλλά έρχεται η Νέα Σελήνη που γίνεται την Παρασκευή στους Ιχθείς που θα φέρει μεγάλη ισορροπία στα θέματα που σε απασχολούν. Αυτή την περίοδο μη διστάσεις να προωθήσεις κάθε είδους σχέδιό σου. Και για να εξασφαλίσεις την επιτυχία στους στόχους σου πρέπει να οργανώσεις τα πάντα τέλεια και να επιστρατεύσεις όλο το θάρρος και την αντοχή σου. Η επιτυχία θα είναι όλη δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου περνάει κάποια στασιμότητα και αυτό σε εκνευρίζει αρκετά. Μην κάνεις ξεκαθαρίσματα αυτή την εβδομάδα ούτε συζητήσεις που μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θέλεις για σκέψου λίγο. Άλλαξε λίγο το σκεπτικό σου και τα πάντα θα είναι στα πόδια σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Την δουλειά σου την έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Αυτή την εβδομάδα δεν χρειάζεται να σε πιάσει η πρεμούρα να κλείσεις όλες τις συμφωνίες που δεν έχεις κλείσει μέχρι τώρα. Κινήσου χαλαρά κάνοντας αυτά που πρέπει και όλα θα πάνε πολύ καλά. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Τα έξοδα είναι πάρα πολλά και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι ατελείωτες.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Με την Νέα Σελήνη που γίνεται την Παρασκευή στους Ιχθείς σε ευνοεί και θα έχεις λιγότερη μυστικοπάθεια θα βγάλεις παραέξω την κοινωνικότητά σου και θα εξωτερικεύεις ευκολότερα τον γλυκύτατο ψυχικό σου κόσμο αγαπητέ Καρκίνε. Αυτή η περίοδος θα είναι η πιο ευνοϊκή για να ασχοληθείς με τα οικογενειακά σου ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Κριό δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να γίνει η σχέση σου καλύτερη και να περνάς καλά με το ταίρι σου. Άλλαξε τακτική δες τις καταστάσεις πιο θετικά και θα περάσεις πολύ καλύτερα από ότι νομίζεις στην σχέση σου. Εσύ που ακόμα μιλάς με την μοναξιά θα έλεγα να μην κάτσεις καθόλου αυτή την περίοδο. Με την Αφροδίτη στον Κριό να σε ευνοεί θα έρθει η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πάει πολύ καλά και θα πάει ακόμη καλύτερα. Μην σε πιάσουν τα νεύρα σου αυτή την εβδομάδα για κάποια πράγματα που δεν σου στρώνουν και κάνεις κινήσεις πανικού. Κινήσου με προγραμματισμό και είναι σίγουρο ότι με ότι καταπιαστείς θα το τελειώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά από την πρώτη μέρα της εβδομάδας τακτοποίησε υποχρεώσεις που έχεις και μην κάνεις πολλά έξοδα.

♌ Λέων

Γενικά

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχεις πολύ δυναμικότητα αγαπητέ Λέοντα. Πρόσεχε αρκετά το φιλικό σου περιβάλλον. Είσαι από τα ζώδια που όλα τα λες έξω από τα δόντια και έτσι αισθάνεσαι καλύτερα. Θα θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα ώστε να κάνεις καλύτερη την καθημερινότητα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής αλλά και η Αφροδίτη από τον Κριό θα σε κάνει να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Θα μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις ώστε να περνάς πολύ καλά εσύ αλλά και το ταίρι σου. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη τους. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις καλά μην αγχώνεσαι γιατί το σύμπαν σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα θα τα πας πολύ καλά. Θα κάνεις πολύ καλές αλλαγές στην δουλειά σου που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά δες με σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις και φρόντισε να τις τακτοποιήσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται αυτό τον καιρό.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα δεν θα έχεις να αντιμετωπίσεις κανένα σοβαρό πρόβλημα και μάλιστα προβλέπεται να βιώσεις έντονες χαρές σε πολλούς τομείς εάν κρατήσεις μια λογική συμπεριφορά. Η Νέα Σελήνη που γίνεται την Παρασκευή στους Ιχθείς σε ευνοεί και το θάρρος και η ενέργειά σου αγαπητέ Παρθένε θα είναι στο ύψιστο τους σημείο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πολλές δραστηριότητες που έχεις θα σε κάνουν και αυτή την εβδομάδα να μην μπορείς να κάτσεις λεπτό στην δουλειά σου. Θα καταφέρεις πάρα πολλά αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι χρειάζεται ακόμη περισσότερος προγραμματισμός και να μην τα πιάνεις όλα μαζί. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο άλλα οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις δεν σε αφήνουν να χαρείς τα έσοδα που βγάζεις. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα και θα τα καταφέρεις μια χαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι πολλές δραστηριότητες που έχεις θα σε κάνουν και αυτή την εβδομάδα να μην μπορείς να κάτσεις λεπτό στην δουλειά σου. Θα καταφέρεις πάρα πολλά αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι χρειάζεται ακόμη περισσότερος προγραμματισμός και να μην τα πιάνεις όλα μαζί. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο άλλα οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις δεν σε αφήνουν να χαρείς τα έσοδα που βγάζεις. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα και θα τα καταφέρεις μια χαρά.

♎ Ζυγός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολλές ευκαιρίες να ωφεληθείς από κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, να σου ανοιχτούν νέοι ορίζοντες στον επαγγελματικό ή συναισθηματικό τομέα και κυρίως να δημιουργήσεις ένα νέο φιλικό κύκλο. Θα ξεπεράσεις αγαπητέ Ζυγέ άνετα τα αξεπέραστα εμπόδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Κριό θα δώσει τις καλύτερες επιρροές για την σχέση σου και θα μπορέσεις να ηρεμήσεις. Φρόντισε με τον τρόπο σου και την βοήθεια σου στο ταίρι σου να γίνουν καλύτερες κάποιες καταστάσεις ώστε να περνάς καλά και εσύ. Και αν δεν έχεις βρει ακόμη αυτό που ψάχνεις αυτή την περίοδο με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης θα έρθει και αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις πολύ ενεργητικότητα και δυναμικότητα για να κάνεις πολλά σχέδια και να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις στον χώρο της δουλειάς σου. Αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά αυτή την περίοδο πρέπει να δεις με πολύ σοβαρότητα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και να μην δίνεις άλλες αναβολές. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

♏ Σκορπιός


Γενικά

Αυτή την εβδομάδα πολλές αλλαγές θα πραγματοποιηθούν στη ζωή σου αγαπητέ Σκορπιέ. Όλες θα είναι θετικές, ωφέλιμες κι ευχάριστες αν ξέρεις πως να τις εκτιμήσεις και πως να τις χειριστείς. Η Νέα Σελήνη που γίνεται την Παρασκευή στους Ιχθείς σε ευνοεί για αυτό μην αφήσεις το άχρηστο φορτίο λεπτομερειών του παρελθόντος να βασανίζει την ύπαρξή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα έχεις μεγάλη καχυποψία αυτή την εβδομάδα για κάποια πράγματα που θα κάνει το ταίρι σου. Μην κάνεις συζητήσεις που δεν έχουν σημασία και μόνο αντιπαραθέσεις θα φέρουν. Βγάλε τον ερωτισμό σου προς τα έξω και είναι σίγουρο ότι θα περάσετε και οι δύο πολύ καλά. Και αν ακόμη η μοναξιά είναι κοντά σου και δεν την αντέχεις μπορείς να την διώξεις αν κινηθείς με τον μοναδικό τρόπο τον δικό σου και σίγουρα θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα για να ξεπεράσεις πολλά θέματα στην δουλειά σου που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Τα καταφέρνεις μια χαρά και θα πας ακόμη καλύτερα στο μέλλον. Θα έχεις πολλές υποχρεώσεις που δεν τις περίμενες και δεν μπορείς να κινηθείς με τον τρόπο που θέλεις. Κάνε λίγο υπομονή αυτό το διάστημα μην κάνεις έξοδα και σε βεβαιώνω ότι έρχονται πολύ καλύτερες μέρες.

♐ Τοξότης

Γενικά

Η Νέα Σελήνη που γίνεται την Παρασκευή στους Ιχθείς θα φέρει πολλές ευχάριστες αλλαγές που δεν τις περίμενες αγαπητέ Τοξότη. Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας φρόντισε να κινηθείς με αρκετή ψυχραιμία και χαλαρότητα ώστε να αποφύγεις τον εκνευρισμό. Αλλαγές και μετακινήσεις που θέλεις να κάνεις να σκεφτείς καλά πριν αποφασίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου αυτή την περίοδο θα περάσεις πολύ καλά. Μπορείς να απολαύσεις τον έρωτα την αγάπη και τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Και αν η μοναξιά υπάρχει ακόμα στην ζωή σου μην κάθεσαι καθόλου. Οι πλανήτες σε ευνοούν να κάνεις την γνωριμία που περιμένεις τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα καταφέρνεις μια χαρά και κάθε μέρα πηγαίνεις και καλύτερα. Πρόσεξε αυτή την περίοδο να μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Μην εκνευρίζεσαι με καθυστερήσεις που έχεις και μην τα βάζεις με τους συνεργάτες σου εκεί που δεν φταίνε σε τίποτε. Οι οικονομικοί προβληματισμοί συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις πρέπει να λυθούν άμεσα. Απόφυγε αυτή την περίοδο να δανειστείς ή να δανείσεις χρήματα ώστε να αποφύγεις τα προβλήματα.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Ξεκινάει μια περίοδος για εσένα που θα είναι πολύ θετική στις διάφορες δραστηριότητες που θέλεις να κάνεις αγαπητέ Αιγόκερε. Ο Ερμής από τον Κριό είναι με το μέρος σου. Διώξε τυχόν ανασφάλειες που μπορεί να έχεις προχώρα μπροστά και σε βεβαιώνω ότι θα μπορέσεις να απολαύσεις την επιτυχία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τελευταίο διάστημα οι καταστάσεις στην σχέση σου έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Η Αφροδίτη από τον Κριό θα σε ευνοήσει αρκετά. Φρόντισε να βγάλεις τον καλό εαυτό σου στο ταίρι σου και να ξεχάσεις ότι μπορεί να έχει γίνει και σε βεβαιώνω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Και αν η μοναξιά ακόμη κάνει παρέα μαζί σου φρόντισε να κινηθείς άμεσα αυτή την περίοδο που σε ευνοεί η Αφροδίτη γιατί πολύ γρήγορα σε περιμένουν τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες δεν ευνοούνται. Στα οικονομικά απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Γραφειοκρατικά και ακίνητης περιουσίας θέματα μπορείς να ασχοληθείς.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Το πλανητικό σκηνικό θα είναι ευνοϊκό για τη λογική και την ευθυκρισία σου αγαπητέ Υδροχόε. Τώρα ήρθε η ώρα να επωφεληθείς από τον ζήλο που σε διακρίνει για να ολοκληρώσεις τους στόχους σου. Οι πλανήτες θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους. Ακολούθησε αυστηρά το πλάνο που έχεις βάλει για να πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα ασχολήσου με κάποια προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου γιατί έχεις τις δυνατότητες να το βοηθήσεις. Έτσι θα το φέρεις πιο κοντά σου και θα νιώσεις και πολύ καλύτερα και εσύ. Και αν η μοναξιά πια είναι αφόρητη για εσένα μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βγεις από αυτήν γιατί έχεις πολλές δυνατότητες να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις πολλά τρεχάματα στην δουλειά σου και αρκετό άγχος. Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε γιατί καλό προγραμματισμό έχεις κάνει αλλά και έχεις βάλει και καλές βάσεις στην δουλειά σου. Με ότι καταπιαστείς θα μπορέσεις να το φέρεις εις πέρας με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά μπορείς να ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις που έχεις εδώ και καιρό και να τις τακτοποιήσεις ώστε να νιώσεις καλύτερα.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Η Νέα Σελήνη που γίνεται την Παρασκευή στο ζώδιο σου θα φέρει πολλές ευκαιρίες και το πλανητικό σκηνικό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να σου στρώσουν όλες αυτές οι υποθέσεις που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν και σε φέρνουν πίσω στην υλοποίηση των στόχων σου. Ξεκινάει για εσένα αγαπητέ Ιχθύ μια πολύ θετική και εποικοδομητική περίοδος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις κάποια παράπονα από το ταίρι σου αλλά τώρα όλα θα πάνε πολύ καλά. Τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό τον έχεις ώστε να τον εξωτερικεύσεις και να περάσεις εσύ καλά αλλά και το ταίρι σου. Και αν νομίζεις ότι έμεινες σαν την καλαμιά στον κάμπο σε βεβαιώνω ότι δεν είναι έτσι. Με τις καλές επιρροές των πλανητών πολύ σύντομα έρχεται γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει πάρα πολύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποια μικρά προβλήματα στην δουλειά σου θα μπορέσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Κάνε τα σχέδια σου οργανώσου όπως πρέπει και έχεις και τις ευλογίες του σύμπαντος ώστε αυτά που θέλεις να πετύχεις να τα κάνεις με πολύ μεγάλη ευκολία. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο παρόλο που είσαι μέσα στο άγχος και την ανασφάλεια για το τι θα γίνει στην πορεία. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

Πηγή: oroskopos.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις