Βράβευση μαθητών του Ειδικού Επ. Γυμνασίου - Λυκείου Βέροιας από τον ΠτΔ

Τιμητική διάκριση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο για την ταινία «Το Πρελούδιο των Ονείρων» με θέμα το bullying έλαβε το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο- Λύκειο Βέροιας, που συμμετείχε στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό του British Council και του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας. Η τελετή
απονομής έγινε σε συγκινητική ατμόσφαιρα στις 6 Μαρτίου, στο Μουσείο Μπενάκη με βραβεία του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού: «Λέμε ΟΧΙ στον σχολικό εκφοβισμό». 

Στον Διαγωνισμό έλαβαν μέρος 1080 μαθητές από 95 σχολεία, σε 40 πόλεις της Ελλάδας. 

Οι μαθητές που έλαβαν μέρος στην ταινία: Αντωνοπούλου Νικόλετα, Γρηγοριάδου Χαρίκλεια - Δέσποινα, Ντάγκας Αντώνιος, Πετρόπουλος Γεώργιος, Πετρόπουλος Χρήστος, Στολτίδης Παναγιώτης- Αλέξανδρος, Τσιαμπούρης Κωνσταντίνος.
Επίσης συμμετείχαν οι μικροί: Κοζάρτσης Θεοφύλακτος, Οικονόμου Ανθή.

Οι καθηγητές που συνεργάστηκαν: Λαφάρα Ανθία, Μάκου Ιφιγένεια, Παπαγεωργίου Ελένη, Σπυροπούλου Μαρία.

«Ευχαριστούμε για την πλήρη στήριξη και την αμέριστη συμπαράσταση τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Παπαγεωργίου Κυριάκο και την Υποδιευθύντρια του Σχολείου κ. Ψαρά Ελένη. Επίσης, ευχαριστούμε το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό του σχολείου για την καθοριστική συμβολή στην ολοκλήρωση της ταινίας. 


Για όλους εμάς τους συντελεστές της ταινίας το αποτέλεσμα μας συγκίνησε και μας χάρισε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι καλλιτεχνικής συμπόρευσης. Οι μαθητές μας κατάφεραν με έναν ευρηματικό τρόπο και με τον αυθορμητισμό τους να στείλουν το δικό τους μήνυμα για το σχολικό εκφοβισμό» είπαν σε ανακοίνωσή τους όσοι συμμετείχαν σε αυτή την αξιοθαύμαστη προσπάθεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις