Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

40 ημέρες χωρίς τον Άκη...

Ήταν Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 το απόγευμα, όταν η ξαφνική είδηση του θανάσιμου τραυματισμού ενός νεαρού σκιέρ στο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια, «πάγωσε» το πανελλήνιο και βύθισε την κοινωνία της Βέροιας στο πένθος, καθώς θρηνούσε ένα δικό της παιδί. Ένα παλικάρι μόλις 22 ετών. Έναν αθλητή του τμήματος Χάντμπολ του Φίλιππου Βέροιας, ένα γελαστό και αγαπητό παιδί, που πλήρωσε την αγάπη του για το σκι με τη ζωή του. Μια κακιά στιγμή, ένας λάθος ίσως χειρισμός κατεβαίνοντας την πίστα κατά τη διάρκεια νυχτερινού σκι, είχε σαν αποτέλεσμα να προσκρούσει σε σημείο με δέντρο και βράχια και να τραυματιστεί θανάσιμα.
Την επόμενη ημέρα, πλήθος κόσμου, η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι του Άκη, καθώς και σύσσωμος ο αθλητικός κόσμος της Βέροιας και εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, τον αποχαιρέτισαν με πόνο βουβό στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων. Πέρασαν σχεδόν 40 ημέρες από τον χαμό του Άκη και κανείς δε μπορεί να πιστέψει το τραγικό συμβάν, ούτε να βγάλει από τη σκέψη του την ανάμνηση του γελαστού παιδιού. 
Το Σάββατο το πρωί θα τελεστεί το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατο του Άκη Ψωμιάδη, στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ