Quantcast

http://picasion.com/

Βαριά ήττα της Βέροιας με 3-0 στον ΟΦΗ

Την 11η νίκη του στη Football League κατέκτησε ο ΟΦΗ. Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε «σβηστά» με 3-0 της Βέροιας στο «Γεντί Κουλέ» και ανέβηκε στη 2η θέση, έχοντας παιχνίδι περισσότερο (η Παναχαϊκή που έπεσε στην τρίτη θέση παίζει την Κυριακή με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα), έπειτα από 16 αγωνιστικές. Αξιοσημείωτο ότι αυτή ήταν η πέμπτη διαδοχική φορά που ΟΦΗ νικά στην έδρα
του έχοντας σκοράρει τρεις φορές. Είχε προηγηθεί το 3-0 απέναντι στη Δόξα Δράμας, το 3-0 σε βάρος του ΑΟΧ Κισσαμικού, το 3-1 κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου και το 3-0 απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης.
Στο 7' για τον ΟΦΗ ο Ντίνας είχε δοκάρι με εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 34' ήταν η σειρά του Μάνου να βρει δοκάρι σε σουτ. Το 1-0 έγινε στο 40', όταν ο Μάνος έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Βουό άφησε τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια και ο Κουτσιανικούλης που ήταν αφύλαχτος ευστόχησε με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 42' ακυρώθηκε σωστά γκολ που σημείωσε η Βέροια, αφού προτού ο Μπαστιάνος κάνει το γύρισμα μέσα από την περιοχή και δεξιά, η μπάλα είχε βγει ολόκληρη εκτός τελικής γραμμής. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, ο Λαζόπουλος έκανε χέρι έπειτα από προσπάθεια του Βουό και ο Μάνος από το σημείο του πέναλτι στο 45' έκανε το 2-0.
Στο 75' οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Πέναλτι κέρδισε ο Μάνος σε ανατροπή από τον Καψάλη και ο Βουό έγραψε το 3-0, που έμεινε μέχρι τέλους. Η Βέροια υπέστη πέμπτη σερί ήττα, έχει ξεμείνει από παίκτες, είναι σε θέση υποβιβασμού και το μέλλον είναι δυσοίωνο.


ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Μπολάκης, Νάστος, Παπαστεριανός (63' Μαχαίρας), Κουτσιανικούλης (46' Κοέλιο), Ντίνας (80' Αργυρόπουλος), Μάνος, Βουό.

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Τερζής): Γιαγκιόζης, Κοζάκης, Καψάλης, Δαμιανάκης, Λαζόπουλος, Μπλέτσας, Λίταινας, Δόρης (15' Οφέι), Γιαμόα (62' Μέξης), Μπαστιάνος, Βανκεβάι.

Διαιτητής: Αντιπαριώτης (Αν. Αττικής)

Βοηθοί: Κορτέσης (Αθηνών), Οικονόμου (Δυτ. Αττικής)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ