Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στήθηκε το 1​º «Λαϊκό Δικαστήριο» στη Βέροια

Όχι, δεν πρόκειται για νέο Σύλλογο ή Σωματείο που συγκροτήθηκε στη Βέροια, ούτε για ένα νέο πολιτικό κίνημα που δημιουργείται ενόψει εκλογών. Άλλωστε, ούτε οι ιδιότητές, ούτε και οι πολιτικές τους ιδεολογίες θα μπορούσαν να συνθέσουν κάτι από τα παραπάνω. Τι μπορεί να ενώνει του 7 αυτούς Βεροιώτες; Πάνω από όλα μια καλή φιλία, η υψηλή αίσθηση
του χιούμορ και φυσικά η έντονη διάθεση τους για κριτική των κοινωνικοπολιτικών εξελίξεων της πόλης μας.


Γι' αυτό και η 7μελής αντροπαρέα, αποφάσισε να καθιερώσει, σε εβδομαδιαία μάλιστα βάση, μια συνάντηση - «Λαϊκό Δικαστήριο», όπου θα αναλύουν διεξοδικά παραπολιτικά κους - κους και «καυτά» θέματα της επικαιρότητας, τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια των εβδομαδιαίων... συνεδριάσεων, πρόσωπα της πόλης θα τίθενται υπό την κρίση των μελών και θα ανακηρύσσονται αθώοι ή ένοχοι, ενώ, μέσω ψηφοφορίας, θα αναδεικνύεται και ένα νέο μέλος που θα πλαισιώσει στο επόμενο «Λαϊκό Δικαστήριο».

Η ιδρυτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (τυχαία ή εσκεμμένη η επιλογή της ημερομηνίας, ποιος ξέρει;), στο μεζεδοπωλείο «Τάνης», με το 1ο «Λαϊκό Δικαστήριο» να καταγράφεται στην ιστορία και τα μέλη του να ανακηρύσσουν τους πρώτους αθώους ή ενόχους. 

Στην φωτογραφία απεικονίζονται ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας «ΛΑΟΣ» Ζήσης Πατσίκας, ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας, ο Αστυνομικός Πέτρος Ταγιάνογλου, ο δημοτικός σύμβουλος και Εφοριακός Γιώργος Κάκαρης, ο δικηγόρος και πρόεδρος της ΚΕΠΑ Λεωνίδας Ακριβόπουλος, ο δημοσιογράφος Νίκος Βουδούρης και ο ασφαλιστής Ηλίας Πρωτόγερος. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ