Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κρίσιμες ώρες για το μέλλον της ΠΑΕ Βέροια

«Σωσίβιο» για την ομάδα ο Εμμανουηλίδης;
Μία επιτροπή σωτηρίας την «Βασίλισσα του Βορρά» ΠΑΕ Βέροια, συγκροτήθηκε από ανθρώπους της πόλης, που αγαπούν το ποδόσφαιρο και έχουν μεγάλη πείρα σε παραγοντικές θέσεις του αθλήματος. Ηγέτης της επιτροπής αυτής , είναι ο Απόστολος Εμμανουηλίδης. Δύο εκπρόσωποί της,

εμφανίστηκαν χθες στο αθλητικό κέντρο στο Ταγαροχώρι πριν από την προπόνηση της Βέροιας , σε μια προσπάθεια να εξασφαλιστεί σε πρώτη φάση ότι θα κατέβει να παίξει η ομάδα στο εντός έδρας ματς της Κυριακής (18/02, στις 15.00) με τον Παναιγιάλειο.

Ο διαχρονικός «στρατιώτης» του συλλόγου, Στέφανος Γαϊτάνος και ο πρώην πρόεδρος (με παραγοντική θητεία και στην ΑΕ Ποντίων) Απόστολος Εμμανουηλίδης, έσπευσαν να ενημερώσουν τους παίκτες για τα δεδομένα, ενώ τους κάλεσαν σε δείπνο!

Συγκεκριμένα ανέφεραν ότι καταβάλλονται προσπάθειες για να πληρωθούν οι Αντόνιο Τομάς και Ρομπέρτο Μπατόν (οι προθεσμίες λήγουν 15/02 και 16/02 αντίστοιχα) ώστε να μην τιμωρηθεί η ομάδα με αφαίρεση βαθμών. Από κει και πέρα ζήτησαν από τους παίκτες να αγωνιστούν και να κερδίσουν το κρίσιμο ματς με τον Παναιγιάλειο υποσχόμενοι ότι μέχρι το Σάββατο (17/02) θα γίνουν κινήσεις και για τα δικά τους χρήματα.

Παράλληλα κάλεσαν το ποδοσφαιρικό τμήμα σε τραπέζι σε μαγαζί της πόλης. Οι ποδοσφαιριστές , έδειξαν επιφυλακτικοί, ενώ ζήτησαν από τον προπονητή Τόλη Τερζή, για δεύτερη συνεχή μέρα, να γυμναστούν μόνοι τους (λαμβάνοντας πρόγραμμα από το τεχνικό team) και συμφώνησαν ότι μετά την προπόνηση θα συζητήσουν όλοι μαζί για να καταλήξουν σε μια απόφαση, οπότε και θα ενημερώσουν την επιτροπή σωτηρίας για τις προθέσεις τους. Η ώρα των αποφάσεων , το βράδυ ήρθε και οι παίκτες ανακοίνωσαν ότι, μετά από ψηφοφορία που έκαναν, αποφάσισαν ότι δεν θα αγωνιστούν, αν δεν λάβουν έναντι, 1.000€ έκαστος μέχρι το Σάββατο 17/02. Η απόφαση αυτή κρίθηκε ομόφωνα, όπως διαβεβαίωσε ο αρχηγός της ομάδας. Από την πλευρά της επιτροπής σωτηρίας και δια στόματος του κυρίου Απόστολου Εμμανουηλίδη, απάντησαν ότι, πρόθεσή τους είναι να σώσουν την ομάδα, να ικανοποιήσουν το αίτημα των παικτών, εφόσον λυθούν άμεσα τα επείγοντα θέματα που εκκρεμούν (προσφυγές, λογαριασμοί ΔΕΗ κ.ά.) από την υπάρχουσα διοίκηση. Σήμερα 15/02, είναι η καθοριστική μέρα για να βρεθεί η «χρυσή τομή» με την τωρινή διοίκηση και την επιτροπή σωτηρίας, να διαπραγματεύονται , ώστε να «λυθούν» τα διαδικαστικά θέματα που δυσχεραίνουν την επιτυχή επίλυση των προβλημάτων.


Πηγή: orathess.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ