Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σαμανίδης: «Πετυχημένη η έναρξη των καρναβαλικών εκδηλώσεων στη Βέροια»

Ξεκίνησαν χθες, βράδυ Τσικνοπέμπτης, οι καρναβαλικές εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών και Κέντρων Διασκέδασης Βέροιας (Σ.Ι.Κ.ΚΕ.Δ.), σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ, το Επιμελητήριο Ημαθίας και υπό την αιγίδα του δήμου Βέροιας. Η «πρεμιέρα» έγινε στον πεζόδρομο της οδού Έλλης,
όπου εκατοντάδες κόσμου, καρναβαλιστές και μη, βγήκαν για περαντζάδα, ποτό, καρναβαλική πασαρέλα και τσίκνισμα μέχρι αργά το βράδυ. Τα σουβλάκια και τα λουκάνικα «έρεαν» άφθονα και δωρεάν, ενώ η μουσική των Balkan Melody έδινε έναν αποκριάτικο τόνο. 
Στο τέλος της βραδιάς, ο πρόεδρος του Σ.Ι.Κ.ΚΕ.Δ. Κώστας Σαμανίδης, σε δηλώσεις του στο veriotis.gr φάνηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του κόσμου την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων, ενώ παράλληλα ενημέρωσε και για τις επόμενες εκδηλώσεις, που κορυφώνονται την επόμενη Κυριακή 18/2.

«Η ημέρα της Τσικνοπέμπτης ξεκίνησε πολύ καλά από το μεσημέρι, με όλη την πόλη να είναι επί ποδός και τον κόσμο να διασκεδάζει σε παραδοσιακά τσικνίσματα ή στα καταστήματα της Βέροιας που πρόσφεραν δωρεάν σουβλάκια. Η διασκέδαση συνεχίστηκε το βράδυ, στο πρώτο από μια σειρά event που έχει διοργανώσει το Σωματείο μας σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ, το Επιμελητήριο και το δήμο Βέροιας και που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Σε όλο αυτό φυσικά, τόσο το πρωί όσο και το βράδυ, βοήθησε και ο καλός καιρός. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε, διασκέδασε και ξέφυγε λίγο νιώθοντας μια ψυχολογική ανάταση», δήλωσε.

Οι εκδηλώσεις της επόμενης εβδομάδας σε Έλλης, Ιποκράτους και Εληάς
«Την επόμενη εβδομάδα οι εκδηλώσεις μας συνεχίζονται και κορυφώνονται την Κυριακή 18/2. 
Ξεκινάμε την Πέμπτη 15/2 στον πεζόδρομο της Έλλης, με live μουσική σε ρυθμούς brazil και latin από τους Jazz Tropical. 
Την Παρασκευή 16/2 συνεχίζουμε με μασκέ πάρτι στον πεζόδρομο της Έλλης και με διαγωνισμό καλύτερης αμφίεσης σε δυο κατηγορίες, ατομική και ομαδική. Το καλύτερο ατομικό καρναβάλι θα κερδίσει ένα τάμπλετ και το καλύτερο ομαδικό μια φιάλη σε μαγαζί της επιλογής τους. 
Την Παρασκευή το βράδυ στον πεζόδρομο της αγοράς, μπάντα με brazil και latin ρυθμούς θα παίζει live στην Ιπποκράτους. 
Το Σάββατο 17/2 από τις 7 το απόγευμα και όλη την Κυριακή 18/2, η οδός Εληάς θα κλείσει και θα μετατραπεί σε πεζόδρομο, όπου Σάββατο βράδυ και Κυριακή πρωί από τις 11:30, θα υπάρχει live συγκρότημα με βαλκανικούς και άκρως αποκριάτικους ρυθμούς, καθώς και σουβλάκια που θα προσφέρονται δωρεάν στον κόσμο από όλα τα καταστήματα της Εληάς.
Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται την Κυριακή 18/2 το βράδυ στον πεζόδρομο της Έλλης, με χάλκινα, σουβλάκια και γιορτή μπύρας», ανέφερε ο κ. Σαμανίδης, καλώντας όλο τον κόσμο να διασκεδάσει συμμετέχοντας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ