Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δυο «Λευκές Νύχτες» φέτος στην αγορά της Βέροιας - Πότε θα πραγματοποιηθούν;

Η Λευκή Νύχτα πραγματοποιήθηκε πέρυσι για πρώτη φορά στην αγορά της Βέροιας την Πέμπτη 23 Μαρτίου, εγχείρημα που κρίθηκε από τους περισσότερους ως πετυχημένο. Η πλειοψηφία των καταστηματαρχών έμειναν ικανοποιημένοι από την κίνηση, ενώ χιλιάδες κόσμου κατέβηκε στο εμπορικό κέντρο της Βέροιας, το διασκέδασε,
έκανε τη βόλτα του, πολλοί έκαναν και τα ψώνια τους μέχρι αργά το βράδυ, ενώ στο τέλος απόλαυσαν και το ποτό τους στα καφέ μπαρ της πόλης.
Παράλληλα με τα ψώνια, ο κόσμος είχε την ευκαιρία να απολαύσει μίνι υπαίθριες συναυλίες σε διάφορα σημεία της αγοράς, καθώς και περιπλανώμενους ζογκλέρ και ξυλοπόδαρους που ενθουσίασαν τα παιδιά. Μια βραδιά που έμεινε στους περισσότερους αξέχαστη.


Γι' αυτό και φέτος, θα πραγματοποιηθεί όχι μία, αλλά δύο φορές! Μια φορά την Πέμπτη 22 Μαρτίου και η δεύτερη την Πέμπτη 30 Αυγούστου. Οι καταστηματάρχες ήδη έχουν συμφωνήσει, το Εργατικό Κέντρο έχει δώσει το πράσινο φως και το μόνο που εκκρεμεί είναι το ΟΚ από το Περιφερειακό Συμβούλιο για έγκριση της παράτασης του ωραρίου των εμπορικών καταστημάτων, πέραν του κανονικού, κάτι που θα συζητηθεί στη συνεδρίαση της Δευτέρας. Οι καταναλωτές πάντως τις περιμένουν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ