Quantcast

http://picasion.com/

Παυλίδης: «Έτσι θέλω να βλέπω την ομάδα»

Ικανοποιημένος από τη νίκη αλλά κυρίως από την εμφάνιση των παικτών του έμεινε ο Θόδωρος Παυλίδης. Ο προπονητής του Φιλίππου είδε από τους παίκτες του αυτά που ήθελε, αλλά του έμεινε και η πικρή γεύση της αποβολής του Αρσενασβίλι που σίγουρα θα χάσει τον επόμενο αγώνα με τη Δράμα στη Βέροια. «Η ομάδα έκανε μέσα στο γήπεδο αυτό που έπρεπε, αυτό που προπονήθηκε όλη την
εβδομάδα. Εκτός από κάποια σημεία όπου υπήρχε μια ασυνεννοησία και με τους νεαρότερους παίκτες και λίγο με το άγχος του πρώτου τους αγώνα, η ομάδα έβγαλε αυτό που έπρεπε. Είχε και πάθος και καλές επιθετικές ενέργειες, πολύ καλή κυκλοφορία, καλή άμυνα, καλή παρουσία από τον τερματοφύλακα. Έτρεξε όταν χρειαζόταν. Έτσι θέλω να βλέπω την ομάδα και στη συνέχεια» σχολίασε στο e-handball.gr ο Παυλίδης.

Αναφορικά με την αποβολή του Αρσενασβίλι ο τεχνικός του Φιλίππου τόνισε: «Δεν μπορώ να κρίνω τη φάση αν δεν υπάρχει βίντεο. Είναι απόφαση των διαιτητών,. Αλλά νομίζω ότι θα μπορούσε να δεχθεί την κόκκινη κάρτα όπως κι έγινε και να μην κρατηθεί το δελτίο. Θεωρώ ότι είναι μάλλον δύσκολο να αντέδρασε ο παίκτης μου έτσι στο 40’. Πάντως, είναι ακόμη ένας παίκτης που χάνουμε. Μας λείπουν πέντε παίκτες πλέον από τη βασική ομάδα μαζί με τον Αρσενασβίλι. Θα πρέπει να ψάξω να βρω λύσεις για να βγει και το επόμενο ματς»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ