Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Παλεύει» καθημερινά με τα «κύματα» των ανεπίδεκτων οδηγών η Τροχαία Βέροιας - Μείωση των τροχαίων κατά 60%

Η συμβολή τους είναι η μέγιστη στη διεξαγωγή της ομαλής κυκλοφορίας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Προσπαθούν να συνετίσουν τους οδηγούς που δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας. Βεβαιώνουν κλήσεις και επεμβαίνουν με τον γερανό της Τροχαίας. Οι άνδρες του τμήματος Τροχαίας είναι οι άνθρωποι που καθημερινά
μάχονται στους δρόμους και επιβάλλουν την τάξη όταν παρατηρείται κυκλοφοριακό κομφούζιο από διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα ή αυτοκίνητα που παρακωλούν την κίνηση των λεωφορείων.

Η δύναμη της Τροχαίας Βέροιας περιλαμβάνει καθημερινά με δύο μηχανές στους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης, ενώ στη διάθεση της υπηρεσίας είναι ο γερανός. Τα προβλήματα ωστόσο γίνονται έντονα όταν το περιπολικό της Τροχαίας επεμβαίνει σε ατυχήματα που συμβαίνουν στην Εγνατία Οδό, καθώς στα όρια του νομού δεν υπάρχει τροχαία αυτοκινητοδρόμων, με αποτέλεσμα η υπηρεσία της Βέροιας να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της αποκατάστασης της κυκλοφορίας στις περιπτώσεις αυτές. 
Σύμφωνα με τον Διοικητή της Τροχαίας Ανδρέα Καλογερόπουλο: 


«Η υπηρεσία αστυνομεύει και την Εγνατία Οδό, όπου η κίνηση είναι επιβαρυμένη. Προσπαθούμε και έχουμε καθημερινή παρουσία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, παλεύοντας για την καλύτερη κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Βέροιας. Καθημερινά διαθέτουμε δύο μηχανές και τον γερανό της υπηρεσίας που επεμβαίνει σε σοβαρές παραβάσεις. Το περιπολικό που διαθέτουμε το πρωί και το απόγευμα ελέγχει την κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό» υπογραμμίζει στο veriotis.gr ο κ. Καλογερόπουλος.

Σύμφωνα πάντως με τον ίδιο το έργο που προσφέρει η υπηρεσία είναι η σαφέστατη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων κατά 60%.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ