Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μίχαλος: «Αισθάνομαι την Ημαθία, δεύτερη πατρίδα μου»

Με την παρουσία του τίμησε την κοπή βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Ημαθίας ο Κώστας Μίχαλος. Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ και της Κ.Ε.Ε. ταξίδεψε από την Αθήνα, προκειμένου να παραστεί και μιλήσει μπροστά στους Βεροιώτες επιχειρηματίες. Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε χαρακτηριστικά πως αισθάνεται την Ημαθία, ως δεύτερη πατρίδα του και ότι η
προσωπική σχέση που έχει με το νυν πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γιώργο Μπίκα κρατάει πολλά χρόνια και είναι οικογενειακή. 


Στη συνέχεια μίλησε για την στενή συνεργασία του Επιμελητηρίου Ημαθίας με το ΕΒΕΑ και την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, ειδικά σε θέμα ανάπτυξης. 

Όσον αφορά για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ο κ. Μίχαλος παραδέχθηκε πως υπάρχει μια επιστροφή σε μια σχετική κανονικότητα με θετικούς δείκτες, ωστόσο, αυτά τα στοιχεία δεν έχουν περάσει στην καθημερινότητα των πολιτών. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Αν η Ελλάδα θέλει πραγματική ανάπτυξη θα πρέπει να προβεί σε καινοτόμες μεταρρυθμίσεις έτσι ώστε να αφήσει πίσω την κακή εποχή των μνημονίων». 

Όσον αφορά το τραπεζικό σύστημα το χαρακτήρισε εύθραυστο, ενώ για την επικείμενη έξοδο στις αγορές τον Αύγουστο του 2018, εμφανίστηκε φειδωλός, λέγοντας πως ακόμα και αν γίνει, σε καμία περίπτωση δεν θα σημαίνει επιστροφή στην προ κρίση εποχή. 

Τέλος, μίλησε για εθνική συνεννόηση και για συνεργασίες που θα βοηθήσουν την χώρα να ξανασταθεί και πάλι στα πόδια της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ