Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εμμανουηλίδης: «Όσοι πλούτισαν εις βάρος της Βέροιας εξαφανίστηκαν»

Για την προσπάθεια που κάνει να σωθεί η Βέροια μαζί με την υπόλοιπη επιτροπή μίλησε ο Απόστολος Εμμανουηλίδης στο metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». Αναλυτικά τα όσα είπε: Για την κατάσταση στην ομάδα της Βέροιας: «Δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Κλείνουμε την μια πληγή ανοίγει η άλλη δεν ξέρεις πραγματικά τι να πεις
γι’ αυτή την κατάσταση. Προσπαθούμε με νύχια και με δόντια όσοι αγαπάμε την ομάδα να σώσουμε ότι σώζεται.»

Ποιο είναι το σύνολο των υποχρεώσεων της ομάδας:

«Αυτή τη στιγμή το ποσό ξεπερνάει τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο αληθεύει . Το ποσό που σας αναφέρω είναι σύμφωνα με όσα μου παρουσίασε ο διευθυντής της ΠΑΕ. Εκείνο που προέχει είναι να πληρωθεί ο κινητήριος μοχλός οι ποδοσφαιριστές. Αν δεν πληρωθούν αυτοί όλα τα υπόλοιπα είναι ανώφελα.


Έχει δωθεί λύση για το θέμα του φαγητού των ποδοσφαιριστών ενώ και για τα ενοίκια θα τακτοποιηθεί άμεσα μέχρι αύριο. Δικαιολογώ τα παιδιά που είναι αγανακτισμένα και δεν θέλουν να παίξουν στο παιχνίδι. Τους παρακάλεσα και τους κατέθεσα δύο προτάσεις αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα γίνω και εγώ με την σειρά μου πιστευτός διότι έχουν πάρει πολλές υποσχέσεις από όσους διοικούσαν την ομάδα.»

Για το ποιος διοικούσε την Βέροια τους προηγούμενους μήνες:

«Ο κύριος Παπαδόπουλος ήταν ο άνθρωπος που βρισκόταν στο τιμόνι της ομάδας. Δεν τον ξέρω προσωπικά αλλά δεν τον έχω δει ούτε σαν φυσιογνωμία. Έχω ακούσει ότι είναι καλός άνθρωπος αλλά μέχρι εκεί τα εκατομμύρια πλέον είναι πάρα πολλά.»

Για το πώς δημιουργήθηκαν τα χρέη με την ομάδα στην Super League:

«Ήταν πολλοί οι λάθος χειρισμοί. Ποδοσφαιριστές όχι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας αλλά για να κάνουν την διαφορά πληρωνόντουσαν αδρά με αποτέλεσμα όσοι φύγανε να πραγματοποιούν προσφυγές και να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα. Το μόνο που θέλουμε αυτή τη στιγμή είναι να παίξουν οι ποδοσφαιριστές στον αγώνα και να μας στηρίξουν στην προσπάθεια που κάνουμε να σώσουμε την ομάδα οπωσδήποτε. Πρέπει να στηρίξει ο κόσμος να έχω και εγώ κάτι χειροπιαστό στα χέρια μου ώστε να βοηθήσω και τους ποδοσφαιριστές με την σειρά μου όσο περισσότερο μπορώ.»

Για το ποιοι συμβάλλουν στην προσπάθεια για την σωτηρία της ομάδας:

«Είναι κύριος Μεϊμαρίδης, ο κύριος Γαιτάνος ασχολείται με το τεχνικό κομμάτι της ομάδας, είμαστε πολλοί δεν μπορώ να πω σε καμία περίπτωση ότι είμαι μόνος. Είναι καθαρά Βεροιώτικη η προσπάθεια που γίνεται. Δυστυχώς όμως στην ομάδα είναι όλοι ξένοι. Δεν υπάρχει ένα παιδί από την Ημαθία. Με εξαίρεση ενός ή δύο ποδοσφαιριστών. Αν ακολουθούσαν οι προκάτοχοι μας την προσπάθεια που είχαμε κάνει παλιότερα με αρχιτέκτονα τον κ. Γαιτάνο θα ήταν όλα καλύτερα. Διοικούσαμε 4 ομάδες ταυτόχρονα και βγάζαμε συνεχώς παιδιά δικά μας. Έχουν εξαφανιστεί όσοι οικονόμησαν εις βάρος της ομάδας. Έχουν μείνει όλοι τους μόνο στα λόγια και εμείς την δεδομένη στιγμή χρειαζόμαστε πράξεις. Ευελπιστούμε σε νίκη κόντρα στον Παναιγιάλιο ώστε να αναπτερωθεί το ηθικό της ομάδας αλλά και το δικό μας.»

Αν είναι διασφαλισμένο ότι θα κατέβουν οι ποδοσφαιριστές στον αγώνα:

«Στα αποδυτήρια μου είπαν αν δεν πάρουμε 1000€ έκαστος οι 19 ποδοσφαιριστές δεν θα παίξουμε. Εγώ του έκανα την εξήγηση που σας είπα. Μετά τον αγώνα ότι μαζευτεί να το πάρουν. Έχουμε όλη την καλή διάθεση να λύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα. Ούτε ρεύμα δεν είχε το γήπεδο.»

Για το αν υπήρξαν κουβέντες με τον κύριο Παπαδόπουλο:

«Δεν κατάφερα να επικοινωνήσω μαζί του όσες φορές και αν προσπάθησα. Παρόλα αυτά την Τρίτη το βράδυ έχουμε ραντεβού που κανόνισα μέσω δικών του ανθρώπων αφού γυρίσω από το εξωτερικό που θα λείπω λόγω των ημερών. Ειλικρινά αναγνωρίζω ότι τα παιδιά έχουν φάει πολλές υποσχέσεις αλλά αξίζει να προσπαθήσουν και θα εκτιμηθεί δεόντως από όλους.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ