Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Κίνημα Αλλαγής» στο... ψηφοδέλτιο της Ημαθίας

Μετά το ιδρυτικό συνέδριο τοποθετούνται οι εξελίξεις για το… νεοσύστατο Κίνημα Αλλαγής (βλ. ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΔΗΜΑΡ). Όμως στην Ημαθία ήδη έχουν αρχίσει να συζητούνται τα σενάρια για τη λίστα των υποψηφίων βουλευτών, καθώς η σύνθεση εξελίσσεται σε παζλ για δυνατούς λύτες αφού οι λίστες πρέπει από τρεις να γίνουν μία! Ταυτόχρονα, η συνένωση των τριών κομμάτων με το
αυξημένο ποσοστό που διεκδικούν ως «Κίνημα Αλλαγής» δημιουργεί και προσδοκίες εκλόγιμης θέσης στην τετραεδρική Ημαθία. Ας δούμε τους υποψηφίους για το ψηφοδέλτιο:
Καραβασίλης Φώτης: Παρών στα δύσκολα για το ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα ανεβασμένος μετά τη μεγάλη του νίκη στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας. Η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
Τόλκας Άγγελος: Τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της Φώφης και βρίσκεται πλέον στο στενό πυρήνα των συνεργατών της προέδρου. Προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων και της πολιτικής δραστηριότητας στην εκλογική του περιφέρεια. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας.
Από εκεί και πέρα, έχουμε τους υπόλοιπους πολιτευτές που συμμετείχαν στο ενοποιημένο ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟK – ΔΗΜΑΡ στις τελευταίες εκλογές: Απατσίδη Γιάννη, Ακριβόπουλο Λεωνίδα, Βασιλειάδου Ιφιγένεια, Τσιλογιάννη Κωνσταντίνο και Γκιόνογλου Μπάμπη.
Σαφή εικόνα για τις προθέσεις τους δεν έχουμε, καθώς θεωρείται ότι επιστρατεύτηκαν να συμμετέχουν σε μια περίοδο ζωής – θανάτου για το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ. Δεν παύουν βέβαια να είναι πολιτευτές, χωρίς όμως δημόσιες πολιτικές τοπoθετήσεις ή παρουσίες έκτοτε, πλην εξαιρέσεων.
Και αυτή η εξαίρεση είναι ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος, πλέον επιστήθιος φίλος και πολιτικός συνεργάτης του Βεροιώτη προέδρου της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου, ο οποίος Ακριβόπουλος συνεχίζει την παρουσία του στα κοινά ως νυν δημοτικός σύμβουλος Βέροιας και πρόεδρος της ΚΕΠΑ.
(Συνεχίζεται…)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ