Quantcast

http://picasion.com/

Ημαθιώτης παρουσιαστής στον τελικό της Eurovision;

Μετά από ένα διάστημα φημών σχετικά με το ποιος θα παρουσιάσει τον Ελληνικό Τελικό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, οι ιθύνοντες της ΕΡΤ κατέληξαν στο ότι δεν θα είναι ένας αλλά δύο οι παρουσιαστές. Όπως μας έγινε γνωστό πριν από λίγο από την εκπομπή στην Φωλιά των Κουκου, φαίνεται ότι οι οικοδεσπότες της βραδιάς θα
είναι ο Παναγιώτης Κουντουράς και ο Νίκος Πιτάνιος. H EΡΤ αποφάσισε να αξιοποιήσει δύο πρόσωπα από το ανθρώπινο δυναμικό της. Για όσους δεν τους γνωρίζετε παρουσιάζουν τo τηλεπαιχνίδι Selfie στην ΕΡΤ 2, όπου οι παρουσιαστές μαζί με δύο παίκτες προσπαθούν να βγάλουν τις καλύτερες selfie σε διάφορα μέρη της Ελλάδος.

Ο Παναγιώτης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ήταν φοιτητής της Σχολής Καλών Τεχνών του Τμήματος Κινηματογράφου του Α.Π.Θ. Το 2011 κέρδισε Α’ Βραβείο στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό του Αμερικάνικου MTV My Unforgiving Experience, για το διαφημιστικό του βίντεο. Έχει εργαστεί ως βοηθός σκηνοθέτη και ηθοποιός σε θεατρικές παραγωγές. Σε συνεργασία με τη Θεατρική Ομάδα Νέων Κρήνης έχει σκηνοθετήσει τις παραστάσεις Ζητείται Ψεύτης του Δ. Ψαθά (2009) και Ανέβα στη Στέγη να Φάμε το Σύννεφο του Γ. Ξανθούλη (2011).

O Νίκος έχει γεννηθεί κι αυτός στην βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Νάουσα. Έχει σπουδάσει Γλωσσολογία στο Α.Π.Θ. και τώρα είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στον Ρυθμό 949 fm.

Σας υπενθυμίζουμε ότι τα τραγούδια που είναι να διαγωνιστούν στον ελληνικό τελικό της 22ης Φεβρουαρίου για την εκπροσώπηση μας στον 63ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision είναι:

Από την Θράκη ως την Κρήτη με τους Χοροσταλίτες (Spider Music)
Όνειρο μου με τη Γιάννα Τερζή (Panik Entertainment)
Μην ξεχνάς τον ήλιο με την Αρετή Κετιμέ (Spicy)


Πηγή: inaoussa.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ