Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία Τζιτζικώστα έκοψε την πίτα της η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε το βράδυ της Πέμπτης 15/2 η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, σε συνεργασία με τις δημοτικές τοπικές οργανώσεις ΟΝΝΕΔ Βέροιας, Αλεξάνδρειας και Νάουσας. Φέτος, η εκδήλωση επιλέχθηκε να πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Αλεξάνδρεια και συγκεκριμένα στο καφέ «Τροκαντερό», συγκέντρωσε πλήθος κόσμου και τρανταχτές
παρουσίες της Νέας Δημοκρατίας από όλο το νομό Ημαθίας. Καλεσμένος και κεντρικός ομιλητής της βραδιάς ήταν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος χαρακτήρισε την ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, ως μια από τις πιο δραστήριες και ισχυρές ΟΝΝΕΔ.
«Οι μεγάλες αλλαγές ξεκινούν από μικρές ομάδες και εσείς, μια μικρή ομάδα ανθρώπων καταφέρατε να κάνετε μια ισχυρή ΟΝΝΕΔ. Συγκεντρώνοντας τόσο πολύ κόσμο σε μια ετήσια εκδήλωση, στέλνει παράλληλα ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως αυτή η παράταξη και αυτή η ΟΝΝΕΔ είναι για τα δύσκολα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Περιφερειάρχης. Ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας, από τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας Αλέξανδρο Καλαϊτζίδη. Το alexandreia-gidas.gr ήταν εκεί και μας μεταφέρει βίντεο και πλούσιο φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση:






















































































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ