Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Γκολ» στις ...καθυστερήσεις για τον Ημαθιώτη παίκτη του DEAL

Ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος ήταν ο τυχερός που ανέδειξε η σημερινή κλήρωση του DEAL, για να καθίσει στην «καυτή» καρέκλα και να αντιμετωπίσει τον τραπεζίτη. Ο Ημαθιώτης, που εκπροσωπούσε ωστόσο το νομό Θεσσαλονίκης, έχει καταγωγή από την Αγκαθιά, ζει μόνιμα στην Αλεξάνδρεια και όπως είπε, εργάζεται σε εργοστάσιο
βάμβακος, είναι πυγμάχος και ραδιοφωνικός παραγωγός. 
Το κουτί του Γιάννη, με τον αριθμό 4, δυστυχώς έκρυβε μόνο 20€ και κατά τη διάρκεια της ροής δεν κατάφερε να ξεγελάσει τον τραπεζίτη και να του πουλήσει ακριβά. Στο τέλος όμως, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς του παιχνιδιού, ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το 23ο κουτί, που μέσα κρύβει τις εξής πιθανότητες: να διπλασιάσει το ποσό του, να κερδίσει τα μισά χρήματα, να πάρει επιπλέον 1.500 ευρώ, να παραμείνει στα ίδια κέρδη ή και να τα χάσει όλα! 
Ο Γιάννης, μη έχοντας τίποτα να χάσει, ενεργοποίησε το 23ο κουτί, πετυχαίνοντας την καλύτερη δυνατή επιλογή, να κερδίσει δηλαδή άλλα 1.500€, φεύγοντας με συνολικά 1.520€. Τον τραπεζίτη μπορεί να μην τον κέρδισε στις διαπραγματεύσεις, αλλά ο Γιάννης κατάφερε να του «κλέψει» τη νίκη στο... '92! Σε καλή μεριά! Δείτε ολόκληρη την εκπομπή ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ