Ετοιμάζεστε για τριήμερο; Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» σας ετοίμασε τα απαραίτητα!

Ετοιμάζεστε για τριήμερο στο χωριό ή στο εξοχικό με φίλους ή με την οικογένεια; Πήρατε τον χαρταετό και τα σαρακοστιανά εδέσματα για τη Δευτέρα; Κάντε μια τελευταία στάση στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» για να προμηθευτείτε τα καλούδια που σας έχει ετοιμάσει το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια». Τόσο γι΄αυτούς που θέλουν να αποχαιρετήσουν γευστικά την κρεατοφαγία, όσο και για αυτούς που επιλέγουν να πετάξουν το χαρταετό τους πλάι στο μαγκάλι! 
Σουβλάκια χοιρινά και κοτόπουλο, χειροποίητα μπιφτέκια και σουτζουκάκια, μπριζόλες και πανσέτες, κοντοσούβλια, λουκάνικα μοσχοβολιστά χειροποίητα, ψαρονέφρι, σεφταλιές, κότσι και πολλά άλλα. Έτοιμα κρεατοσκευάσματα, με χοιρινό, κοτόπουλο ή μοσχάρι, γεμιστά με αλλαντικά, τυριά, λαχανικά και όλα τα καρυκεύματα που χρειάζονται, για να μπουν κατευθείαν στο φούρνο. 
Μη φύγετε χωρίς να προμηθευτείτε τα καπνιστά του κρεοπωλείου «Ειλικρίνεια», δικής τους παραγωγής, από κρέας κορυφαίας ποιότητας. Ιδανικός μεζές για το τσίπουρο ή το κρασί μας!Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) τηλ. 2331061683


Δημοφιλείς αναρτήσεις