Ο μοναδικός Τόνις Σφήνος με τη μπάντα του The Playmates ανοίγει φέτος τις φετινές εκδηλώσεις «Νάουσα - Αποκριά 2018». Την Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου στις 19:30 ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας παρουσιάζει τον Tonis Sfinos & The Playmates στην Πλατεία Καρατάσου της Νάουσας. Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης επιστρέφει τις φετινές
Απόκριες επίκαιρος, φρέσκος και ολοζώντανος με φουλ διασκεδαστική διάθεση, με ένα χορευτικό σόου των δεκαετιών από ‘60 έως ’90, το οποίο μετά από 7 χρόνια περιοδείας στην Αμερική και την Ευρώπη έρχεται και στη Νάουσα για να εντυπωσιάσει. Ο Τόνις, όπως έχει χαρακτηριστεί διεθνώς ως international showman, φέρνει κοντά μας μία παραγωγή που θα μας ξεσηκώσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Πριν την έναρξη της συναυλίας θα προηγηθεί σόου πυροτεχνημάτων και η βράβευση των νικητών του μαθητικού διαγωνισμού ζωγραφικής «Γίνε νονός της Αποκριάς 2018».

Η συμμετοχή όλων στη διασκέδαση είναι «επιβεβλημένη». Σε περίπτωση κακοκαιρίας η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.