Quantcast

http://picasion.com/

Με τρία «ΝΑΙ» και δύο «ΟΧΙ» από την Ημαθία πέρασε το πολυνομοσχέδιο

Πέρασε το πολυνομοσχέδιο από την Βουλή με πλειοψηφία 154 βουλευτών. Στην κυβερνητική πλειοψηφία προστέθηκε η ανεξάρτητη βουλευτής (προερχόμενη από την Ένωση Κεντρώων) Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία ψήφισε «ναι» σε όλα, ενώ τη διάταξη για τις απεργίες υπερψήφισαν συνολικά 155 βουλευτές καθώς στήριξε και ο ανεξάρτητος (από το Ποτάμι προερχόμενος)
Χάρης Θεοχάρης. Το ΚΚΕ ψήφισε «παρών» στο άρθρο για τα επιδόματα τέκνων ενώ την ίδια «γραμμή» τήρησε και η ανεξάρτητη (προερχόμενη από την ΝΔ) Κατερίνα Παπακώστα. Το Ποτάμι επέλεξε να ψηφίσει «παρών» στο άρθρο για τις απεργίες. Ολα τα υπόλοιπα κόμματα, ΝΔ, Κίνημα Αλλαγής, Ενωση Κεντρώων Χρυσή Αυγή, ψήφισαν «όχι» σε όλα. 
Όσον αφορά την Ημαθία, οι τρεις κυβερνητικοί Βουλευτές Φρόσω Καρασαρλίδου, Γιώργος Ουρσουζίδης και Χρήστος Αντωνίου ψήφισαν «ΝΑΙ» στο πολυνομοσχέδιο, ενώ ο Απόστολος Βεσυρόπουλος από τη ΝΔ και ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος το καταψήφισαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ