Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Λαϊκό Δικαστήριο» στο Δημοτικό Συμβούλιο: Πολίτες του Εργοχωρίου εναντίον της Δημοτικής Αρχής

Αναγκάστηκε να πάρει πίσω το θέμα ο Δήμαρχος - Δεσμεύθηκε πως δεν θα γίνει τίποτα, αν δεν συμφωνήσουν όλοι μαζί
Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Πολίτες του Ερχοχωρίου με κεντρικό σύνθημα «Έχετε υποβαθμίσει την περιοχή μας» βρέθηκαν στο Δημαρχείο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν έντονα για

τα σχέδια του Δήμου να νομιμοποιήσει τους Ρομά στην περιοχή τους. Στόχος έγινε προσωπικά ο Δήμαρχος, ο οποίος μετά από διαβουλεύσεις και εξηγήσεις, έθεσε το θέμα ξανά σε νέα διαβούλευση και από την αρχή. «Πυρά» από τους πολίτες δέχθηκε και ο Αντιδήμαρχος Θεόφιλος Κορωνάς. 

Οι κάτοικοι εξοργισμένοι αναρωτήθηκαν γιατί δεν συμμετείχαν σε οποιαδήποτε συζήτηση ή διαβούλευση και χωρίς μάλιστα να ερωτηθούν, το θέμα έφτασε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Μετά από έντονη αντιπαράθεση ο Κώστας Βοργιαζίδης, δεσμεύθηκε δημόσια και δια του μικροφώνου πως δεν θα παρθεί καμία απολύτως απόφαση, αν δεν συμφωνηθεί πρώτα απ' όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Δείτε το video: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ