Έκοψαν την πίτα τους οι Γυναίκες του Συλλόγου Βλάχων

Mε μεγάλη επιτυχία το Τμήμα Γυναικών του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας διοργάνωσε την κοπή της πίτας για το έτος 2018. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Σπίτι του Συλλόγου των Βλάχων, την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018. Περισσότερες από ογδόντα (80) γυναίκες τίμησαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση. Εκ μέρους της Επιτροπής Γυναικών τις εκλεκτές
παρευρισκόμενες καλωσόρισε η κ. Κατίνα Μπέλα. Στη συνέχεια, εκ μέρους του Δ/Σ ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Συλλόγου Μητρητώνης Γιάννης, στη σύντομη ομιλία του, απηύθυνε θερμές ευχές για ευτυχισμένη και ειρηνική χρονιά, συγχάρηκε και ευχαρίστησε τις γυναίκες για τις πετυχημένες δράσεις τους και δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στην κ. Ελβίρα Φουρκιώτη (ένα από τα παλαιότερα και πιο δραστήρια μέλη του Συλλόγου) που τόσο σκληρά χτυπήθηκε τελευταία από τη μοίρα. 
Εν συνεχεία, η κ. Κατίνα Μπέλα προχώρησε στην κοπή της βλάχικης παραδοσιακής πίτας. Τυχερή ήταν η ίδια η κ. Μπέλα. Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα ζεστή. Παλαιά και νέα μέλη του Συλλόγου χόρεψαν παραδοσιακούς βλάχικους χορούς, τραγούδησαν βλάχικα τραγούδια και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 3 Φεβρουαρίου 2018, που θα γίνει ο Ετήσιος Χορός του Συλλόγου των Βλάχων.
Να επισημανθεί ότι όλα τα χρόνια , το Τμήμα Γυναικών του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας πραγματοποιεί αξιόλογες δράσεις που με τη σωστή διαχείριση των εσόδων συμβάλλει στην ανανέωση και τον εμπλουτισμό του εξοπλισμού του Συλλόγου.


Δημοφιλείς αναρτήσεις