Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αλλαγή του χρόνου στη Βέροια έκανε ο αδελφός της Ελένης Μενεγάκη

Η πρωτεύουσα της Ημαθίας έχει γίνει ο αγαπημένος χειμερινός προορισμός του. Κάθε χρόνο, τις γιορτινές αυτές ημέρες επισκέπτεται τη Βέροια και βλέπει αγαπημένα του πρόσωπα. Ο λόγος για τον Θοδωρή Μισόκαλο, τον αγαπημένο αδελφό της διάσημης παρουσιάστριας Ελένης Μενεγάκη. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Βεροιώτη», ο
γοητευτικός δικηγόρος, εθεάθη μαζί με την παρέα του στον πεζόδρομο της οδού Έλλης, όπου και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο bar Public και στο Voice City. Χαμογελαστός και ευδιάθετος συνομίλησε με πολλούς φίλους του από τη Βέροια και ανανέωσε το ραντεβού του για τις επόμενες γιορτές.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, φιλοξενήθηκε σε φιλικό του πρόσωπο και αγαπημένη του συνήθεια ήταν το... veria by night. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Θοδωρής Μισόκαλος εδώ και μερικούς μήνες βρίσκεται στην Κύπρο. Κατά το παρελθόν, έχει σπουδάσει Νομική στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Μετά το τέλος των σπουδών του γύρισε πίσω στην Ελλάδα για τη στρατιωτική του θητεία και πλέον έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Κύπρο. Δείτε ορισμένες φωτογραφίες με την «Βασίλισσα της Ελληνικής τηλεόρασης», η οποία του έχει μεγάλη αδυναμία.





 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ