Απόψε στηρίζουμε τη Μαρίνα Κυριαζοπούλου στο μεγάλο τελικό του «VOICE»!

Καλή επιτυχία Μαρίνα!
Μια ανάσα μας χωρίζει από τον τελικό του «The Voice of Greece» που θα προβληθεί απόψε στις 9 το βράδυ, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο και ένα αυτοκίνητο. Ανάμεσα στους 8 φιναλίστ και η δική μας Μαρίνα Κυριαζοπούλου, η Βεροιώτισσα τραγουδίστρια
που κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του μεγαλύτερου μουσικού διαγωνισμού. 
Η Μαρίνα θέλει απόψε τη στήριξή μας για να καταφέρει να αναδειχθεί η... φωνή του 2018 και να φέρει το έπαθλο στη Βέροια! 
Στη σκηνή του «The Voice of Greece» ο Σάκης Ρουβάς θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι «Εγώ στα έλεγα». Ο Γιώργος Καπουτζίδης παρουσιάζει τη λαμπερή βραδιά και θα τραγουδήσει ζωντανά ένα κομμάτι-έκπληξη, που όλοι περιμένουν με αγωνία να ακούσουν μετά την περσινή επιτυχία που έκανε με το τραγούδι του στον τελικό.
H αγωνία των διαγωνιζόμενων και των coaches Κωστή Μαραβέγια, Πάνου Μουζουράκη, Έλενας Παπαρίζου και του Σάκη Ρουβά  θα κορυφωθεί. Oι οκτώ διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και θα διεκδικήσουν το έπαθλο είναι:
Από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια: Γιώργος Ζιώρης, Κωνσταντίνα Κατσογιάννη.
Από την ομάδα του Πάνου  Μουζουράκη: Μαρίνα Κυριαζοπούλου, Δέσποινα Λεμονίτση.
Από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου η Φανή  Ζωχιού.
Από την ομάδα του Σάκη Ρουβά: Στέλιος Ιωακείμ, Χριστοδούλα Τσαγγαρά, Δημήτρης Θεοδοσιάδης.
Οι τέσσερις coaches μαζί με τους παίκτες της ομάδας τους θα τραγουδήσουν ζωντανά  στη σκηνή του The Voice. Μετά από τις ερμηνείες των οκτώ φιναλίστ,  ένας μόνο θα καταφέρει να κερδίσει και να είναι ο μεγάλος νικητής  του The Voice of Greece. Μαρίνα καλή επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις